Динамо- Рен,дальше некуда или полундра?

Темы:
Динамо, Ренн

Не понятно где на сайте нашли еще один удар в створ, у меня обнаружилось 5-1,у Ренна 13-3, при том что они играли в явно выездную модель, то есть на ничью. Наши же после перерыва вышли сливаться ,что и благополучно произошло, надеюсь сил осталось много на Шахтер, там оправданий точно не будет. Вратаря нам, вратаря, срочно. И не только..

Автор:

Статус: Эксперт (7265 комментариев)

Подписчиков: 11

42 комментария
Лучший комментарий
  • Shapych - Эксперт
    14.10.2022 01:29
    Мені здається, берегти сили вони почали з 1 матчу групи...
    а якщо серйозно, то мене пробиває одна крамольна думка - чи не зіграли з нашими звьоздами погану послугу виставочні матчі, де суперник грав у півсили зі співчуття до нашої біди?
    До речі, шахта в тих іграх виглядала, м'яко кажучи, гівняно, і тому зробила висновки. У нас же пішов протилежний процес. Плюс до того - всі наперед віддали Динамо золоті медалі. Впевнений, ЦЕ доходило до гравців і, не виключаю, вони їх вже собі повісили на груди...
    Плюс два фартові проходи турок і австріяк, які зараз лише підтверджують мої тодішні заяви, що ми явно слабші і пройшли чи то дивом, чи то завдяки правильно вибраній тактиці, теж заспокоїли гравців...
    якщо виходити з того, що опезежісти не продадуть нікому Динамо, то їм слід рішитися на кардинальні рішення, бо інакше клуб обезціниться повністю.
    • 7
Комментировать