Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Коротко про гру,якщо це можна назвати грою,,,

2022-10-23 15:41 1)ПРО КОМАНДУ: -Чергова бездарна стояча гра! ГАНЬБА!!!! Невже автобуси та перельоти заважали і цього разу??? З ...

1)ПРО КОМАНДУ: -Чергова бездарна стояча гра! ГАНЬБА!!!! Невже автобуси та перельоти заважали і цього разу??? З такою грою ДК і в 10-ку ЧУ не увійде... 2)ПРО ГРАВЦІВ:-Вже колись писав,повторю ще раз: -хлопці,які ви бездарні,які ви каліки!!! Ви продовжуєте ганьбити колись найкращий клуб України! Завдяки Караваєву,який не зміг в порожні ворота забити 2-й гол,ми втратили чергові 2 очки.

Беседін,-не муч вболівальників ДК і сам покинь клуб! Ну не твій це рівень,зрозумій! Один гравець (Циганков) намагався грати в швидкісний футбол,у решти гравців квадратні яйця заважали це робити. Не уявляю,що взагалі буде з командою,якщо Циганкова продадуть????? Сидорчук-без карток обох кольорів м'яч забрати не може!. Решта гравців-то баласт команди! 3) ПРО ЛУЧЕСКУ: - Сумніваюся в тому ,що він ще щось може дати ДК! Про це вже говорить вся Україна. В цій грі він вже горло зірвав,захрип від крику гравцям,щоб швидше грали..Але...Народжені плазувати літати не зможуть!!! 4) ПРО СУРКІСІВ:- Ви нічого не робите для успішної роботи клубу!!! а) селекції,як такої,взагалі немає! Пошкодували грошей, на толкових гравців,-тому й маєте(маємо) те ,що маємо. Відмазки про війну,про те,що до нас не поїдуть,-НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!!! б) Подумайте про продаж клубу! Повірте мені,що бажаючі знайдуться у Світі його купити. Дайте лише оголошення! Колись ДК було на кілька кроків попереду всіх команд не тільки в союзі,але і в Україні. А на теперішній час ми семимильними кроками віддаляємося від клубів Європи,а в ЧУ завдяки вам ми можемо претендувати на місце у 2-й половині турнірної таблиці!!! ГАНЬБА!!!!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.10.2022, 15:41
23.10.2022, 15:41
417408 1 auto-sumnij-bojko
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3261 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть