Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Божий пендель...

2022-10-28 13:03 Щоб тут не казали, щоб ми тут не писали, але наше Динамо нині це не що ... Божий пендель...

Щоб тут не казали, щоб ми тут не писали, але наше Динамо нині це не що інше, а «двічі по два дорівнює червоному», як писав колись один гуморист. Добре щоб ж це було абракадаброю, як лист Карла Маркса Йосипу Велдемейєру, то можна було й посміятись. Але ж чомусь не смішно, бо нині це суть нинішнього нашого Динамо.


На цьому можна й закінчувати. Бо за дві гри не обіграти кіпріотів, де грають списані маловідомими клубами вже вікові гравці, катастрофа.

Подивіться на фото моменту коли Динамо пропускало перший гол.

Один Забарний активно бореться з Лопесом, Тимчик з Сиротою дивляться кіно, а капітан, капітаніще Сидорчук повільно, розміренно, як личить справжньому капітану, підтюпцем вбігає в карний майданчик. Що оставалось бідному Альтману – тільки забити гол, а нашому капітану розводити руки, шо він майстерно і артистично зробив.

Другий і третій гол те ж саме. Особливо третій- це просто глум, це фактично вбивство нашого захисту і Тимчика окремо.

Як можна пропускати такі голи? Справа ж не в майстерності, ніхто не заперечує майстерність того ж Тимчка з Сидорчуком та Забарним. Справа в умінні читати гру і бути постійно сконцентрованим на ній. І звичайно, у виборі тактики матчу.

Невже тактикою вчорашньої гри були постійні перепаси центральних захисників між собою, невже Сидорчук з Шепелєвим можуть доставляти м’яча Буяльському в останню третину поля лише по великим святам? Невже це тактика - зумовляти Буяльського шукати м’яча, а не забезпечувати його ним?

А Кабаєв зовсім зник. Мабуть пішов за пивом. А що сталось з Циганковим: крім гірчичника він нічим не запамятався. Хоч мені здається той гірчичник був ознакою відчаю і безсилля.

Невже це божа справа під сурми виривати нічию в компенсований час у команди, гравці якої за гру зуміли створити лише 335 передач з абсолютно колгоспною точністю 77%, програти нам 90% боротьби в повітрі, але при цьому нанести 11 ударів? Невже Динамо вже скотилось нижче плінтуса, як колись шепетівський Темп і моя Зірка з Кропивницького??

Пісень немає. Це прекрасно зрозумів і наш «легендарний», тричі заслужений (Румунія, Туреччина Україна) і тричі засуджений (Італія, росія і та ж Туреччина) тренер і викинув білого рушника, як це робиться в боксі, знявши з гри досить успішних Буяльського з Ванатом і замінивши їх Гармашем та ще одною нашою «легендою» Бєсєдіним.

А що б такі як ми з Вами не приставали, вирішив заткнути нам рота і, ні на що не надіючись, кинув на битву ще й Перріса з Діалло. Та Бєсєдін, як завжди, загубився, тричі за 10 хвилин дотронувшись до мяча, Діалло ж перестарався (зафіксовно аж два дотика до м'яча за ті ж 10 хвилин і гірчичник). А ось дідусь Гармаш з дебютантом Перрісом вирішили не складати зброю, а в боротись. В ці останні хвилини мені сподобався ще й Тимчик з Вівчаренко.

Звичайно голи прийшли ще й тому, що кіпріоти надто рано повірили в перемогу, зменшивши концентрацію уваги. Але ж голи прийшли. Прийшли не після цікавих комбінацій, а після простеньких навісів. Так цих двох голів Гармаша не було б, якби АЕК не зменшив оберти після забитого третього голу, але це проблема кіпріотів. Наша проблема в тому, що забивати ми не вміємо, а якщо й забиваємо то надто пізно.

Я вчора, позавчора і декілька років писав і пишу, що ця команда може грати в футбол, але цій команді необхідний імпульс, який виведе її з сплячки, цій команді необхідний славний пендель, та такий, що команда повірить в себе й перестане помилятись на рівному місці. Божий пендаль разом зі навчанням може творити дива. Тільки пендель повинен бути розумним, а не батогом.

Варіантів виходу з кризи то всього три:
- продажа клубу (неможливо);
- заміна гравців (можливо, але потрібен час і гроші);
- заміна тренера, що найбільш можливо.

А закрити очі і чекати, що все наладнається само по собі - утопія. Тому й потрібен той самий божий пендель.

Досить… Слів багато… Але всі вони не літературні…

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.10.2022, 13:03
Skyf
Статус:
Эксперт (9895 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Лион 3 : 4 Закончился
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д - : - 7 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть