Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Пробачити це?

2022-10-29 08:13 Фантастика не в тому що кіпріоті ідуть далі, а що Луческу давно повинен онукам розповідати , ...

Фантастика не в тому що кіпріоті ідуть далі, а що Луческу давно повинен онукам розповідати , як він колись грав у футбол , але ж румун впевнено у кріслі головного влаштувався та не має бажання самостійно залишити його, бо так зручно та гарно. Йому та ще молодшому з братів.

Мене іноді питають, а чому так багато негатива в моїх постах про Динамо, а після гарного результату мовчок?

Мабуть розраховують, що я зараз почну виправдання та докази приводити на цілісінький пост, що безмежно закоханий в Динамо. А після перемог команди, особливо сумнівної , емоції впливають на мене так, що корчі пальці зводять . Але все це повна нісенітниця, бо ставлення до улюбленої команди у кожного своє, та дуже різне. Одні бачать те, що іншім не вдається, деяких все влаштовує та сподівання на краще ще не зникло. Ну, така буває любов ... Бо мені здається, що навіть брати Суркіси дуже полюбляють Динамо, звичайно, з їх слів, бо деякі дії протилежне висвітлюють. Пам”ятаєте давню історію з шубами , не таку й стару, але дуже сумну та багаторічну з динамівськими серцями, зовсім нову з годинниками на митниці, а на закуску історія з паном Луческу?

Це ж саме той чолов’яга , що несамовито бризкав отрутою в Динамо багато років ще на посаді головного тренера Шахтаря, це ж саме той самісінький , якому не вдалось в пітерському Зеніті зробить щось пристойне, хоча в команді були зібрані непогані гравці, а потім в збірній Туреччини вдалось повторити теж саме. Невже все це збіг? Ось що таке прошепотів Луческу молодшому Суркісу на вуха, що той відразу підписав з ним контракт у якості головного тренера Динамо? Та ще дуже радів та вихвалявся . Але ж, навіть сьогодні , після повного провалля сезону, а це вже факт, став на захист румуна, хоча у нормальному клубу за такі досягнення та відзнаки , тренера посилають шляхом руського воєнного корабля, незважаючи на минуле.

Бо футбол - це сьогодні та майбутнє. Минулим мають пишатися тільки вболівальники , клуб повинен робити таки дії щоб і сьогодні всім було не сумно, а радісно . А майбутнє - світлим та зрозумілим. Мабуть , все це робилось для інтересів клубу та однойменної команди ? Можливо. Тоді це дуже чудернацьке кохання . Бо що це дало та наразі дає команді , ніяк не розумію. Дуже схоже не на любов, а на кохання до нестями. А вболівальників Динамо дуже багато та не всі однаково свою любов демонструють. Деякі давно окуляри рожеві залишили десь у минулому, а інші бачать в кожному матчі те, чого й близько не було, але їх не переконати ніяк…бо вони бажають бачити це. Рік не має значення.

А насправді на прикладі Динамо я бачу суцільну облуду, брехню та хамство. В очі вболівальниками, після кожного програного матчу, кожного результату, який ніяк не задовольняє команду та її прихильників плюють. Смачно. З посмішкою. А потім твердим та упевненим голосом розповідають, якому сильному суперникам програли, та ще як наша команда грала добре, але похибки в захисті звели нанівець всю гру. І це не вчора почалось. а дуже давно , тому ми наразі бачимо підсумок такої любові до команди, клубу, бренда Динамо, та ще виконання професійних обов’язків . Я бачив Динамо Маслова, Лобановського та Базилєвіча, вони не завжди перемагали, це правда, але здається, що то було марення або сон дивний, бо як можна за два десятиріччя з Динамо зробити посередню команду та ще щось казати про гарну гру та світле майбутнє, я не розумію.

Бо те, що демонструє команда наразі зазвичай потребує тільки матюків . Вперше не дивився футбол за участю Динамо з кіпріотами, бо розумів, що відбудеться на полі і не мав бажання зіпсувати нерви, та не помилився. Це же якась дичина двічі грати з командою Кіпру та набрати всього одне очко, а потім розповідати, що грали з потужною та поважною командою, грали гарно, але трохи везіння забракло. Як на мене, після такого виступу тренера, заборонити йому тренувати навіть шкільну команду, бо шахраям не місце у футболі вищих досягнень. Але рішення приймає молодший з братів , а що у нього на думці я не знаю від слова, зовсім, бо всі його попередні дії завжди були сумнівними та робили для клубу та команди все гірше та гірше. Ось така любов власника…болісна та дуже сумна… Пробачити це? Та ні, Вже немає ні бажання, ні терпіння дивитись на Суркісів з їхніми вибриками. Ну, не розумієш у футболі , знайди молоду та здібну людину та нехай вона робить, як треба. Невже це так важко зрозуміти, а потім виконати?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.10.2022, 08:13
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть