Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Страждання середнього пальця (лист американського бізнесмена)

2022-10-30 20:10 Під час матчу 5 туру Ліги Європи АЕК - «Динамо» на Кіпрі стюард відібрав у українських ...

Під час матчу 5 туру Ліги Європи АЕК - «Динамо» на Кіпрі стюард відібрав у українських уболівальників антиросійський плакат, пояснивши це тим, що на трибунах знаходиться російська мафія (!), яка не бажає бачити подібні плакати. (з новин) ¬------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Люба моя Еллі!

Скільки років я мандрую світом, але таке зі мною ніколи не траплялося. Почалося все під час рейсу з Афін до Ларнаки. Після трансантлантичного перельоту і пересадки в грецькій столиці, я, ясна річ, втомився не на жарт і солодко задрімав у своєму зручному кріслі бізнес-класу. Раптом прокидаюся від того, що хтось несильно, але досить безцеремонно смикає мене за плече. Розплющую очі - переді мною стюардеса.
  • Ви не могли б не хропіти, - грецька смоковниця чарівно посміхалася. -Позаду вас летить російський мафіозі. Він терпіти не може хропіння.

Обертаюся, і бачу неприємного неголеного типа з ланцюгом на шиї та зневажливим поглядом холодних очей. Захотілося тут же показати йому середній палець, та у нього всі пальці в перстнях, а у мене тільки обручка на безіменному, та й то я її у відрядженнях знімаю (останні слова закреслені.- Є.Ш). Зітхнувши, я відвернувся і з тремтінням почав вивчати ситуацію на фондових ринках.

У Ларнаці уважний Дімітріс - менеджер нашої кіпрської філії - підготував для мене культурну програму, запросивши спочатку на футбольний матч місцевої команди з київським "Динамо". Я - справжній янкі, і віддаю перевагу футболу американському, але відмовитися було незручно, тим більше мій колега пообіцяв, що гру ми дивитимемося у VIP-ложі, з безкоштовними закусками і напоями.

Але в ложу для вибраних нас не пустили. - Вибачте, - працівник стадіону розвів руками. - На ваші місця нам довелося посадити представника російської мафії та його супутницю. Інакше ... - Він багатозначно подивився на небо.

Я не зрозумів його натяків, і глянув на щасливця, що сидів у моєму кріслі. О боже, це був він - нахаба з бізнес-класу! В одній руці росіянин тримав келих з безкоштовним напоєм, а іншою обіймав супутницю - блондинку, молодшу за нього років на тридцять. Мій середній палець свербів, щоб злетіти догори, але Дімітріс міцно схопив мене за руку і теж глянув на небо. Тепер я зрозумів! Вони не хочуть, щоб російські дрони іранського походження приземлилися на їхньому чарівному остріві.

На знак протесту я вмостився поряд із уболівальниками київського клубу, підтримував їхню команду, і навіть допомагав розгорнути плакат із текстом антівоєнного характеру. Раптом на трибуну злетів стюард і почав згортати цей зразок уболівальницької творчості.

-На матчі присутній представник російської мафії, і йому це страшно не подобається, - пояснив він.

Покажи я будь-який жест, з ложі його все одно ніхто не побачить. Тому я витяг з кишені ручку, намалював на звороті плаката середній палець, і сказав стюарду:

  • Передай це своєму "представнику". -Мої сусіди по трибуні зааплодували.

Дімітріс чуйно вловив мій пригнічений стан, і наступного вечора повів мене в затишний ресторанчик з видом на море. Там я вперше спробував узо - грецьку "вогненну воду", і вона сприятливо вплинула на мій настрій. Скоро я вже на весь голос реготав, слухаючи розповіді Дімітріса про його амурні пригоди, у відповідь так само голосно ділячись своїми (останні слова закреслені. -Є.Ш.)

Несподівано хтось перервав нашу змістовну бесіду. Перед нами виріс офіціант.

-Будь ласка, розмовляйте тихіше, - ввічливо попросив він. - За сусіднім столиком сидить російський мафіозі із супутницею, і він не виносить галасу.

Я одразу здогадався, про кого він каже. Щоправда, супутниця була інша – місце блондинки посіла брюнетка, але вік був такий самий. Чи вона за ніч перефарбувалася? Повір,Еллі, з якою насолодою я показав би їм обом мої два середні пальці, але ліва рука тримала виделку (я - шульга), а права була забруднена кетчупом. Дуже не хотілося, щоб оточуючі побачили в мені не тільки хама, а й нечупару.

Вранці у двері мого номера хтось гучно постукав. То був Дімітріс, захеканий і схвильований.

-Пол, збирайся швидше. У нас ділова зустріч із людиною, яка інвестує мільйони в кіпрську економіку.

Я в спринтерському темпі прийняв душ, поголився, натягнув костюм і пожував шматочок пальмового листя, щоб убити запах вчорашнього узо. Входячи до офісу інвестора, я спробував натягнути на себе маску акули американського бізнесу – щось середнє між Маском та Трампом. Ти не можеш уявити моє здивування, коли з-за столу підвівся, хто б подумав – Він! Мафіозі з літака, стадіона та ресторана йшов нам назустріч, простягнувши для привітання волохату руку з перстнями. Не знаю, що сталося зі мною цієї хвилини, але забувши про правила пристойності, я подав йому для потиску мій середній палець.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.10.2022, 20:10
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2210 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Оболонь ЛНЗ 0 : 0   4 мая 15:30
Чемпионат Франции Гавр Страсбур - : - 4 мая 16:00
Чемпионат Германии Боруссия Д Аугсбург - : - 4 мая 16:30
Вердер Боруссия М - : - 4 мая 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть