Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Думки після побаченого вчора

2022-11-03 09:44 Постійна суперечка вболівальників, хто більше винен у результатах команди тренер або гравці це як ,суперечка , ...

Постійна суперечка вболівальників, хто більше винен у результатах команди тренер або гравці це як ,суперечка , що первинне -яйце або курка. А вчора гра Шахтаря з Лейпцігом додала бал до ролі тренера, яка на мою думку значуща більше, ніж майстерність окремих футболістів . Згоден, що командна гра має велике значення, але хто її ставить ?

Точно, тренер! Не самі гравці домовляються грати так або так, а це бачення футболу тренером, яку футболісти повинні виконувати на полі. Пам”ятаєте, як почав грати в ЛЧ Лейпціг - програли Шахтарю без заперечень, але в клуб і швиденько зробили правильний хід , поміняв одного тренера на іншого.

Я не тямущий чому так було зроблено, що потім сталося на тренуванні, але це дало гарні результати. І наразі ми маємо змогу бачити зовсім іншу команду, хоча футболісти були ті самі, а результати вже зовсім інші. І вони точно не випадкові. І не тільки вчора. Бо Шахтар виглядав на фоні Лейпціга як наше Динамо у ЛЄ та УПЛ. Подивиться на результати останніх матчів німців у ЛЧ та Бундеслізі. Бажаючих посперечатися будь ласка, свої думки можна висловити , але робіть це з поглядом на київське Динамо. Бо там гри немає, результати не дуже гарні, але все як у болоті - тиша та спокій. Всі та все на своїх місцях! Тільки галас головного чути …ну як жабече квакання.

Я не Ванга, не можу передбачити як Динамо зіграє з турками, але не дуже сподіваюсь побачити щось незвичайне або несподіване . А потім почую старі думки та потік свідомості від пана Луческу. Терези ніяк не коливаються, вони , стабільні , як цементовані, бо в клубі немає бажання щось змінити. Можливо саме бажання є, але немає думки, що та як робити… і з ким… Динамо можливо виграє, але це сьогодні не має значення, бо все що не треба було робити, вже зроблено , а слова нічого на дають, бо це – порожнеча, яку ми чуємо не перший день. Я не знаю, що може трапитись за тиждень, навіть, годину з командою та її тренером, бо ми по різні боки футболу. Залишається тільки чекати, але ж життя теж має кінець, тому можна не дочекати переможного вихіду на пенсію пана Луческу...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.11.2022, 09:44
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Италии Интер Торино 0 : 0   28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00
Чемпионат Испании Кадис Мальорка - : - 28 апреля 15:00
Чемпионат Украины Колос Александрия - : - 28 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть