Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Звідки росіяни знають точні координати енергооб'єктів?

2022-11-23 17:27 Я весь час думаю над тим, звідки росіяни знають точні координати енергооб'єктів? Можна розповідати про численні ...

Я весь час думаю над тим, звідки росіяни знають точні координати енергооб'єктів? Можна розповідати про численні дрг, але по-моєму, все набагато простіше... Енергосистема України була під повним контролем москви через власників. Всі енергоолігархи так чи інакше пов'язані з рф.

Почнемо з ДТЕК. 2014 рік.

Ахметка попросив не вводити війська в бунтівний Донецьк, пообіцявши все вирішити. Порішав.... і злив путіну місто. 22.02.2022, за два дні до вторгнення. Ахметка прискакав в Марік, бігав по Азовсталі ... і злив місто. 22.07 2022 цинічно закривається ТРК Україна, персонал якої" віддячили " за вірність звільненням. Ахметці до лівої лопатки доля співробітників. Це вже показало, що Ахметка не зупиниться навіть перед тим, що доведеться злити ресурс заради досягнення більш амбітних цілей. 10.10.2022. Обстріл центральної підстанції ДТЕК на С.Петлюри під носом офісу Ахметова. 8 ранку (з копійками). Ні персоналу, ні самого Ахметки, ні його топів в офісі ще немає.... Всі основні електровузли вибухають з першої спроби. Чітко як за JPS координатами. При цьому практично ніде я не зустрічав інформацію про постраждалих співробітників. Тобто таке враження, що рінатка передав у фсб всі координати критичної інфраструктури. При цьому у фінансовому плані він нічого не втрачає: ремонт за рахунок скарбниці. У разі перемоги пукіна, за його розумінням, він стає придворним олігархом. У разі перемоги України, повна модернізація за рахунок іноземних партнерів і готовий чек для репарацій рф.

Джерело: Facebook

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.11.2022, 17:27
23.11.2022, 17:27
425682 2 alyar, kna
auto-yevgeniy-
Автор:
Статус:
Эксперт (7813 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Испании Барселона Валенсия 3 : 2 Закончился
Лига чемпионов Бавария Реал - : - 30 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть