Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Момент істини або час Ч

2022-11-29 11:22 Журналіст Костянтин Андріюк повідомляє, що зараз президент УАФ Андрій Павелко перебуває у залі суду, де очікує ...

Журналіст Костянтин Андріюк повідомляє, що зараз президент УАФ Андрій Павелко перебуває у залі суду, де очікує рішення про запобіжний захід.

У понеділок генеральний секретар УАФ Юрій Записоцький вже дочекався свого вердикту – 2 місяці арешту або застава 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, 2 листопада, Андрій Павелко мав з'явитися до Генпрокуратури для проведення слідчих дій і отримання підозри в кримінальному провадженню, яке було зареєстроване ще у червні 2018 року.

Журналісти дочекалися президента УАФ під стінами Генпрокуратури. Видно, що Андрій Павелко маскував своє обличчя і мав намір сховатися від працівників ЗМІ.

Нагадаємо, що журналісти програми розслідувань “Гроші” опублікували резонансне розслідування, повʼязане з діяльністю президента Української асоціації футболу Андрія Павелка та його найближчого оточення. Так, у розпорядження редакції потрапило відео того самого обшуку, який таки відбувся у межах однієї з багатьох карних справ про корупцію ФФУ (нині УАФ). Після перегляду відео стало зрозуміло, чому головний футбольний «чиновник» країни приховував факт обшуків. Футбольна спільнота точно шокована, бо замість футбольних баз, дитячих шкіл і заводу з виробництва штучного покриття була побудована одна велика інфраструктура - будинок Павелка, будинок охорони Павелка та пляж для президента УАФ на землі, що знаходиться у державній власності та на якій заборонено будь-яке будівництво або приватне користування. Справжнє поєднання краси природи, беззаконня та, судячи з розмаху, неймовірної корупції.

Щонайменше 10 карних справ розслідують Нацполіція, ДБР, НАБУ та Прокуратура за фактами протиправної діяльності команди Андрія Павелка в УАФ (раніше – ФФУ), пише footballhub.com.ua.

Суми збитків, завданих футбольними корупціонерами бюджету України та міжнародним організаціям (УЄФА та ФІФА), експерти й слідство оцінюють у приблизно 550 000 000 гривень. Так, йдеться про понад пів мільярда гривень!

https://vgolos.ua/news/fotofakt-prezidentovi-uaf-pavelkovi-v-sudi-obirayut-miru-zapobizhnogo-zahodu_1430569.html

ЗІ. "Лед тронулся, господа присяжные заседатели"?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

29.11.2022, 11:22
29.11.2022, 11:22
427088 3 Internat, edvard, auto-oleg268
kna
Статус:
Эксперт (35016 комментариев)
Подписчиков:
14
Медали:
Выбор редакции × 3
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Эвертон 6 : 0 Закончился
Лига чемпионов Боруссия Д Атлетико - : - 16 апреля 22:00
Барселона ПСЖ - : - 16 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть