Однозначные выводы (продовження).

Темы:
Мировой футбол

Получив зауваження по першій частині - приймаю з приводу розміру літери, особливо, якщо це зауваження від автора багатьох юмористичних, з точки зору їх автора, блогів. Іншим шанувальникам Де Шама, рівень розуміння футболоу котрих наближається до рівня плінтуса, відповідати не бачу сенсу.

Продовжимо.

Дуже хотілось би написати про головного тріумфатора першості. Він завжди був для мене зразком футболіста і, сподіваюсь, що я не помиляюсь, людини. Не буду перераховувати досягнення Мессі за роки його карєри, зроблю наголос на одному - пробиття ним пенальті. Мессі ніколи не був великим майстром цієї справи, нерідко я вгадував, що він пенальті не забє, але він - капітан збірної і, врахував свою відповідальність, не став перекладати її на інших і вивчив пробиття "з підскоком", або с затримкою, якщо хтось не зрозумів. Але цей спосіб теж ризикований и в останній серії розумний Льоріс вгадав остаточний напрямок удару, але чудом не відбив його. У одному з матчів Мессі, знаючи ризикованість цього удару, пробив без зупинки у верхній угол, ризикував пробити мимо, але влучив. Звичайно, окрім пробиття пенальті, Мессі був кращім на перщості пасувальником, тобто краще всіх бачив і читав гру. (Не люблю вираз "читав", але, в даному випадку, він підходить як найкраще).

Знов не буду ризикувати, бо світло, щось, затрималось вранці, але можуть відключити у любу мить. Продовжу, якщо буде бажання, пізніше.

Почав читати, а апострофів, яки я ставив, немає. відредактував - знову немає. Так що прошу не критикувати.

Автор: (Tomar)

Статус: Эксперт (7690 комментариев)

Подписчиков: 26

10 комментариев
Лучший комментарий
  • Вадим .(vadim_) - Наставник
    23.12.2022 12:54
    Сила удара с места, заметно слабей чем с разбега. Если вратарь, при ударе с места, играет по удару, у него, по обе стороны, есть метра два с половиной, где он реально успевает дотянуться. Это упрощенно, без учета высоты полета мяча и пр. Остается по метру от штанги слева и справа, - ну, такое... Да и ложными движениями можно обмануть. Еще есть масса моментов, - не хочется сильно закапываться. Один пример: если игрок видит, что вратарь остался, то уже, как говорят, возникает "жим-жим") - и ты понимаешь, что тебе надо ударить очень точно, при этом, насколько позволяет удар с места, еще и сильно, что может привести к ошибке. В общем, мое мнение, при такой манере исполнения, лучше не гадать, а играть по удару.
    • 5
Комментировать