Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Однозначные выводы (продовження).

2022-12-23 10:11 Получив зауваження по першій частині - приймаю з приводу розміру літери, особливо, якщо це зауваження від ...

Получив зауваження по першій частині - приймаю з приводу розміру літери, особливо, якщо це зауваження від автора багатьох юмористичних, з точки зору їх автора, блогів. Іншим шанувальникам Де Шама, рівень розуміння футболоу котрих наближається до рівня плінтуса, відповідати не бачу сенсу.

Продовжимо.

Дуже хотілось би написати про головного тріумфатора першості. Він завжди був для мене зразком футболіста і, сподіваюсь, що я не помиляюсь, людини. Не буду перераховувати досягнення Мессі за роки його карєри, зроблю наголос на одному - пробиття ним пенальті. Мессі ніколи не був великим майстром цієї справи, нерідко я вгадував, що він пенальті не забє, але він - капітан збірної і, врахував свою відповідальність, не став перекладати її на інших і вивчив пробиття "з підскоком", або с затримкою, якщо хтось не зрозумів. Але цей спосіб теж ризикований и в останній серії розумний Льоріс вгадав остаточний напрямок удару, але чудом не відбив його. У одному з матчів Мессі, знаючи ризикованість цього удару, пробив без зупинки у верхній угол, ризикував пробити мимо, але влучив. Звичайно, окрім пробиття пенальті, Мессі був кращім на перщості пасувальником, тобто краще всіх бачив і читав гру. (Не люблю вираз "читав", але, в даному випадку, він підходить як найкраще).

Знов не буду ризикувати, бо світло, щось, затрималось вранці, але можуть відключити у любу мить. Продовжу, якщо буде бажання, пізніше.

Почав читати, а апострофів, яки я ставив, немає. відредактував - знову немає. Так що прошу не критикувати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.12.2022, 10:11
23.12.2022, 10:11
432738 4 alyar, Skyf, Dynamo54, bam73
Tomar
Автор:
(Tomar)
Статус:
Эксперт (7672 комментария)
Подписчиков:
26
Медали:
Выбор редакции × 34

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть