Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

В сім'ї не без акули

2023-01-28 00:18 Керівництво європейського футболу запевнило російську делегацію, що вважає рфс членом сім'ї УЕФА (з новин). Александер Чеферін ...

Керівництво європейського футболу запевнило російську делегацію, що вважає рфс членом сім'ї УЕФА (з новин).

Александер Чеферін у доброму гуморі вийшов із приміщення штаб-квартири УЕФА.

-Це я круто встромив про єдину сім'ю, - він явно пишався собою і дивився на оточуючий пейзаж з виглядом переможця. Сутінки спускалися на Женевське озеро; людей не було видно, лише водною гладдю граціозно плили лебеді, сніжно-білі, як лімузин, що чекав на президента УЕФА біля набережної.

На подив, шофер Крістіан не відчинив двері машини, як мав робити щоразу, коли бос садився в авто.

  • Заснув мабуть. Нічого, водії - теж люди, - поблажливо подумав Чеферін. Він дійсно знаходився в чудовому настрої, і власноруч відчинивши дверцята, зручно вмостився на задньому сидінні. Крістіана за кермом не було, але очільник УЕФА не встиг збентежитися цією обставиною, як відчув, що поруч з ним хтось сидить, і не тільки сидіть, а й спрямовує пістолет прямо у голову господаря машини.

-Що.. ? Що вам потрібно? - тремтячи запитав футбольний цар континенту.

  • Небагато потрібно, - незваний гість у чорній куртці мав акцент, чи то албанський, чи то боснійський. - Гроші, кредитки та айфон.

  • Та ми ж - єдина сім'я, - Александер намагався достукатися до свідомості нападника.

  • В сім'ї не без злодія, - посміхаючись, заявив той, тепер вже з акцентом чи то російським, чи то чеченським. - Хутко роби, що я казав, і вистрибуй з моєї машини.

Довелось підкоритися волі людини з пістолетом. Залишивши свій лімузин на поталу злочинця, Чеферін зрештою помітив Крістіана. Той сидів на тротуарі й сумно дивився на боса єдиним цілим оком. Інше явно постраждало від кулака албано-боснійця чи росіяно-чеченця.

У президента УЕФА не було вже ані айфона, щоб зателефонувати до поліції, ані грошей, щоб викликати таксі. Тому залишивши водія страждати від болю в самоті, Александер вирушив додому пішки, що ніколи не робив за всі роки в Ньоні. Та незнання елементарних навичок пішохода зробило свою чорну справу, і вже за кілька кварталів від набережної, він, переходячи вулицю, потрапив під колеса.

Чесно кажучи, це була не машина, а мопед, і постраждала тільки ліва нога футбольного чиновника, але від цього не було легше. А коли Чеферіну принесли рахунок за операцію, тоді йому вже стало по-справжньому погано.

  • Ми ж - єдина сім'я, - він з докором дивився на хірурга, що врятував його ногу від ампутації.

  • У сім'ї не без лікаря, - той розвів руками. - Та й ще такого лікаря, який полюбляє отримувати від своєї роботи не тільки моральне задоволення.

На щастя, крадії у чорній куртці й білому халаті не змогли перетворити очільника європейського футболу в жебрака. І він вирішив відпочити від пережитого стресу на чарівному острові Тенерифе, де так приємно розслабитися у затінку пальм з келихом червоного вина, а потім пірнути у ваблючу воду Атлантики. Чеферін був завзятим пловцем, тому дуже швидко опинився на поважній відстані від берегу. І раптом побачив якусь істоту чорного кольору, що не плила, а майже летіла в його напрямку.

-Акула! - майнуло в голові, й очільник футболу на континенті відчайдушно запрацював руками. Але швидкість у океанського хижака виявилася у кілька разів вища.

-Ми ж одна сім'я! - прошепотів Александер, втрачаючи останні сили. Акула не відповіла. Чи не знала людської мови, чи просто не любила витрачати час на зайві балачки.

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.01.2023, 00:18
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2190 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть