Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Оптимістичні оптимізатори

2023-02-10 22:55 У Білорусі "поставлені задачі щодо оптимізації футбольної галузі" (з новин) Міністр спорту республіки Білорусь завжди обходився ...

У Білорусі "поставлені задачі щодо оптимізації футбольної галузі" (з новин)

Міністр спорту республіки Білорусь завжди обходився без спічрайтера, тим більше, що ця посада штатним розкладом відомства не передбачалася. Та сьогодні він не відмовився б від допомоги професіонала: промова мала бути серйозною, а думки ніяк в голову не приходили.

Вони, відверто кажучи, рідко відвідували міністра, та й до інших урядовців навідувалися в гості вкрай нерегулярно. А навіщо, якщо є в країні людина, яка думає за всіх?

Та цього разу ситуація виглядала патовою: на носі важлива нарада, всі чекають на його виступ, а папір, де мають бути тези для завтрашньої промови, білий-білісінький, мов лелека, що пролітає над білоруськім Поліссям. І раптом на міністра наче осяяння зійшло, і він рвучко потягнувся до телефону.

... Наступного дня спортивний актив суверенної Білорусі уважно слухав спіч свого боса. Дехто занотовував, інші час від час схвально хитали головою. Керівник відомства читав з паперу, впевнено і ретельно вимовляючи кожне слово.

-Ми маємо краще координувати роботу усіх наших підрозділів. Необхідно об'єднати зусилля, і працювати з максимальною віддачею. - почекавши доти вщухають оплески, міністр продовжував.- Стан справ у нашому футболі незадовільний, і ми повинні негайно стабілізувати ситуацію. Тому сьогодні ми тут поставимо завдання з оптимізації розвитку футбольної галузі держави, і визначимо конкретні терміни їх виконання. Це дозволить нам із оптимізмом дивитися у майбутне.

Коли доповідач закінчив, функціонери й футбольні спеціалісти влаштували йому справжню овацію. Від цього обличчя міністра сяяло як червона зірка в гербі республіки Білорусь.

-Все геніальне - просте, -конфіденціально ділився він з кількома колегами у своєму кабінеті. - Береш оцей документ, - він помахав у повітрі аркушем паперу явно не першої молодості, - замінюєш те, що стосується сільського господарства на футбол, і все..., ми - на коні. - Присутні з пієтетом дивилися на аркуш, де чорним по білому було надруковано: "Виступ секретаря парткому колгоспу імені Леніна Шкловського району Лукашенка О.Г. 24 вересня 1987 року".

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.02.2023, 22:55
10.02.2023, 22:55
445736 1 Internat
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2165 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ницца Лорьян 3 : 0 Закончился
Чемпионат Испании Сельта Лас-Пальмас - : - 20 апреля 15:00
Чемпионат Украины Черноморец Кривбасс - : - 20 апреля 15:30
Чемпионат Германии Вольфсбург Бохум - : - 20 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть