Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сыграй проще, сыграй назад (с)

2023-02-15 11:23 Геніальний пас Андрієвського Геніальний пас Сидорчука Для початку подивіться відео за посиланням вище. Опорний півзахисник - ...

Геніальний пас Андрієвського

Геніальний пас Сидорчука

Для початку подивіться відео за посиланням вище. Опорний півзахисник - можливо, найважливіша функція для команди. Тим паче для такого футболу, у який намагається грати Динамо. І в нас є конкуренція на цій позиції між Сидорчуком та Андрієвським. Я просто вирішив виокремити два моменти: пас вперед та вихід із-під пресингу.

Якби у мене було досить багато вільного часу та технічних навичок у відеоредакторі, я би міг зробити доволі великий відео-блог, де зібрав би пару десятків таких моментів, а то і сотню.

Я доволі часто пишу обширні коментарі зі своїм аналізом, що можна виділяти в окремі блоги. Тому аналізувати гру команди наразі великого бажання немає.

У мене єдине питання - чому на позицію опорного півзахисника не спробувати Лонвейка? У людини чудовий пас, є удар, людина гнучка, має довгі ноги, непоганий у відборі. Чому якщо ти маєш прізвище Сидорчук, то ти за замовчуванням основний гравець команди? Скільки нам ще чекати цей безлад у опорній зоні команди? Коли Сидорчук піде на пенсію? Судячи з його коментарів, то він і до 45 може грати, головне, що він навіть у 45 буде основним гравцем. За Андрієвського я взагалі мовчу - це не просто слабкий футболіст, це взагалі не професійний гравець. Вартувало одного разу забити з центра поля за Зорю - як всі коментатори та експерти почали вважати, що він має феноменальний удар і шикарний пас. Але чомусь жодного разу ще цього не продемонстрував.

Звичайно, Динамо потрібна свіжа кров та нові гравці. Але все одно це не вирішить усіх питань. Давайте уявимо, що футболки Динамо вдягнули гравці Баварії та почали грати під керівництвом Луческу та управлінням Суркісу.

І от виходить Динамо у складі: Зоммер, Канселу, Юпамекано, Де Лігт, Павар, Сидорчук, Горецка, Буяльский, Мусиала, Коман, Зане.

І починають свою першу атаку. Зоммер на Канселу, той на Юпамекано, той на Де Лігта, той назад на Юпамекано, той назад на Де Лігта, той на Сидорчука, той на Юпамекано, той на Сидорчука, і от... Минай починає пресингувати у кількості одного футболіста і Сидорчук на всяк випадок виносить м'яч як на відео. Смішно? А мені здається, що приблизно так би і було...

Я не хочу сказати, що з цих футболістів можна щось зліпити. Але підібрати правильний склад, як мінімум, це вже запорука якогось успіху. Відмовитись від тупорилих перепасовок між захисниками - це вже запорука якогось успіху. Почати ризикувати, втрачати м'яч, набивати шишки, але ризикувати і грати вперед - це вже запорука якогось успіху. Спробувати грати не лише через фланги, але і через центр - це вже запорука якогось успіху.

Але, нажаль, Луческу думає інашке. "Сыграй проще, сыграй назад" (с)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

15.02.2023, 11:23
mc_moder
Автор:
(mc_moder)
Статус:
Эксперт (5882 комментария)
Подписчиков:
34
Медали:
Выбор редакции × 71
Топ-матчи
Чемпионат Англии Эвертон Брентфорд 0 : 0   27 апреля 19:30
Чемпионат Италии Лацио Верона - : - 27 апреля 21:45
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр - : - 27 апреля 22:00
Чемпионат Англии Астон Вилла Челси - : - 27 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть