Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Михайло Смоловий : " Стисло про гру"

2023-03-12 15:53 Стисло після першого тайму: ⁃ дніпряни зайшли з козирів, розуміючи, що безпорадного Адамюка потрібно компенсувати, з ...

Стисло після першого тайму:

⁃ дніпряни зайшли з козирів, розуміючи, що безпорадного Адамюка потрібно компенсувати, з перших хвилин на позиції ЛЦП замість Рубчинського з’явився Мінго; тож не лише Піхальонок міг допомогати підіймати м’яч в атаку ⁃ Динамо в свою чергу теж виклало усе на стіл, Лонвейк з перших хвилин та вінгери під бий-біжи ⁃ Дячуку би на шейпінг походити, в другому матчі поспіль має величезні проблеми з координацією тіла, рама здорова, але контролювати її не здатен, не навчили, Довбик пробачив, Сітало не пробачив.

.. ⁃ Попов такий самий, рама здорова, але як нею керувати немає жодного уявлення, величезні проблеми з координацією рухів, наче два п’яних водії в центрі захисту Динамо ⁃ Нещерета варто тренувати виконувати удари від воріт, занадто часто в аути без тиску ⁃ гол Буяльського - їдальне виконання періодичного тиску на задню лінію Дніпра-1 з величезною кількістю «pussy»-гравців у білдапі, під тиском дніпряни всцикалися та всиралися декілька разів... ⁃ попри статус матчу першої та четвертої команди УПЛ, часто ловив себе на думці, що дивлюся поєдинок одинадцятої та чотирнадцятої, кількість браку не відповідає рівню єврокубкових контендерів з претензіями на титул.

Стисло після другого тайму:

⁃ неймовірно безтолковий цей Беніто, до заміни хвилин п’ять вигукував різні матюки, що долетіли з Києва до Ужгорода ⁃ перші 15 хвилин другого тайму Динамо мало умовні 7-3-0 в захисті та Дніпро-1 мучився так само, як кияни з Інгульцем на минулому тижні ⁃ наступні 15 хвилин були більш рівними, Динамо навіть трохи огризалося, тримаючи Довбика, Мінго та Піхальонка або далеко, або й спиною до воріт ⁃ яскравою демонстрацією проблем Дніпра-1 слугують ситуації 5v2 в білдапі на власній половині, коли і Мінго і Піхальонок могли одночасно перебувати на власній половині в ситуаціях, які того не вимагали ⁃ гнидський удар Мінго по «беззбройним» ногам Буяльського моє найбільше розчарування матчу, мав певну повагу до футбольних талантів Бланко, але такі вчинки - це вкрай підло; інше розчарування (але давнє), як люди на VAR (кажуть, було) провтикали його вилучення... ⁃ нервове закінчення гри, картки, симуляції та купа різної дичини, але вперше за довгий час відзначу майже ідеальний гейм-менеджмент від діда, кияни можливо не контролювали м’яч, але контролювали гру.

https://t.me/s/smolovyi

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.03.2023, 15:53
edvard
Автор:
(edvard)
Статус:
Наставник (1290 комментариев)
Подписчиков:
26
Медали:
Выбор редакции × 14
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр 3 : 3 Закончился
Чемпионат Украины Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Чемпионат Италии Интер Торино - : - 28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть