Вацко - это просто ужас...

Темы:
Динамо

Вацько явно в депресняку: гроші закінчуються (ну, як закінчуються, на Дубай закінчуються), а ніхто нікуди не запрошує... Доводиться хайпувати ...

Декілька дилетантських тез прокоментую:

  1. "«Динамо» самостоятельно ничего не создало..."

Що має на увазі цей експерд - тільки йому відомо. Мабуть кількість гольових ситуацій.

Бо навряд чи він здатен зацінити щось більше. А по факту, Динамо вперше за багато місяців нарешті зіграло грамотно тактично і стратегічно! Зрозуміло, що втоптані в болото (самі ж це і зробили) не можуть отак одразу вилізти з нього і затанцювати Вальс (або хоча б Твіст))) Але намагання заграти в свій, не румунський футбол, було і воно принесло результат.

І здається мені, така гра стала можлива завдяки якомусь компромісу між гравцями і ГТ. Це підтверджує і та радість після забитого голу, коли гравці ніби говорили містеру: "Ну от, ми ж вам казали, треба отак грати і все буде ОК!"

  1. "«Динамо» в обороне ничего сопернику не позволило..."

По-перше, це прямо стосується 1-ї тези, що Динамо нічого не зробило самостійно: Вітя (ще один, до речі), грамотно налагоджена оборона говорить про те, що гравці щось таки та створили, збудували!

По-друге, це не є правдою, бо Дніпро мав щонайменше дві реальні нагоди забити. Та й взагалі, вони досить грамотно і технічно тиснули на оборону киян, в основному за рахунок Довбика, що був таким собі "стовпом" - я не рахував, але здається він прийняв 100% передач на нього і кожного разу створював якусь небезпеку.

Резумую: якщо кияни будуть в кожному матчі так "нічого не створювати" - їх чекає гарна перспектива в чемпіонаті.

Вацьку ж, побажаю трошки заспокоїтися і не хайпувати - всіх грошей не заробиш.

Автор:

Статус: Наставник (1349 комментариев)

Подписчиков: 0

10 комментариев
Лучший комментарий
  • Joker :) - Наставник
    15.03.2023 00:06
    И немного в дополнение темы хайпа...
    Я вот заглянул сейчас на сайт, а на меня со счастливой улыбкой глядит Гари Линекер... глядит из запотевшего от дыхания "подписчиков" и "не-подписчиков" окошка блога Дэви Аркадьева!...
    Вот это, я понимаю, - ХАЙП!...:) Вот это - Урок Маэстро!... Вот это - надо уметь! Десятилетиями и эпохами!...:)))
    Ну вы представляете себе Гари Линекера в блоге, где ещё пару лет назад из окошка улыбался Щербицкий на фоне красного стяга! :)))
    Оксюморон? Отнюдь! Это - хайп поневоле по-филадельфийски :) А вы говорите - Вацко!...
    • 5
Комментировать