Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Сумно за Український сучасний футбол

2023-03-17 07:47 Я, не Грачов, не експерт колишніх Футболів, не грав у професійних футбольних командах, але не розуміти, ...

Я, не Грачов, не експерт колишніх Футболів, не грав у професійних футбольних командах, але не розуміти, що для Шахтаря матч з Фейєнордом буде останій у цьому сезоні, для мене було давно відомо. Невже це так складно було зрозуміти? Про Динамо мовчу, бо вони давно грають ільки в УПЛ. Але ж програти можна по різному та й рахунок теж буває не такий болісний, що ми побачили вчора.

А від цього , і виникає дуже багато питань і вони стосуються не лише гірників, а всього вітчизняного футболу. Дивився гру і не міг зрозуміти, чому українські команди грають тільки у два типу футболу.

Перший - це коли команда робить багато пасів біля свого карного майданчика , як кажуть тренери, вона тримає м’яча, та повільно вперед повзе, щоб потім кружляти десь біля брами суперника та на щось вичікувати. Без ударів, без швидкості, без завзяття футболістів. Як багато на роботу іде , бо то необхідність сувора. Так грає Шахтар, Динамо, Дніпро. Є ще один тип футболу, коли вся команда стає в захист , зберегаючи свої ворота від голів, та чекає на помилку суперника. Це просто жах, але це теж частина українського футболу. Так грають більшість клубів УПЛ . Точніше, не грають, а заробляють на своє життя.

А саме вчора побачили що таке наш футбол в порівнянні з нормальним європейським. З тим, де футболісти спочатку грають, а лише потім розповідають що вдалось зробити . Фейєнорд далеко не топова команда, але то що він зробив з гірниками лапас всім павелкам, ахметовим, суркісам, луччі тощо... Всім, хто ,як би , займається футболом, а реально тільки собою. Я вчора побачив передбачення Грачова в реальності і досі не розумію, що він постійно меле, чому колишня команда блокує йому мозок повністю та не дозволяє мислити? Невже це перший раз цей пан запевняв усіх, що його улюблена команда подолає суперника? Як можна було на щось сподіватись , якщо ще в першому матчі ми побачили різницю між європейським підходом до футболу і вітчизняним. Це же так зрозуміло і нічийний рахунок не повинен засліпляти спочатку очі, а потім і мізки, бо сподівання на щось краще були марними. Та для деяких дуже болісними.

Зроблять висновки наші функціонери, володарі клубів, судді, фахівці, футболісти та вболівальники після чергового ляпасу українському футболу? Та навряд чи , бо всі вони , крім деяких прихильників улюбленої гри мільйонів, які ще вміють відрізняти лайно від чогось гарного, бо є споживачами цього продукту, не мають бажання навіть, не кажучи про професійність, хист. Вони вміють тільки гроші рахувати та перед друзями пишатися своїми , як би, досягненнями.. Памятаєте одну відому особу : "Я, та моя молода команда щось робить, щось діє..." Цеж також і про наш футбол . Сумно ...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.03.2023, 07:47
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть