Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що у вас новенького? Дайте, дайте-дайте щось новеньке!

2023-03-18 10:35 Покажіть вже новенький фільм! Розкажіть новий, смішний анекдот! Дайте нам нового мера! Нову конституцію! Якусь би ... Що у вас новенького? Дайте, дайте-дайте щось новеньке!

Покажіть вже новенький фільм! Розкажіть новий, смішний анекдот! Дайте нам нового мера! Нову конституцію! Якусь би піцу нову вигадали чи що! Треба джинси нові чи футболку! Так хочеться новенького, без нового чогось життя, ніби зупинилося… Це природньо бажати змін, прагнути чогось інакшого. Проте стосовно кадрів/ людей має бути більш ретельна, ювелірно точна позиція.

Так це стосується футболу, бо футбол не може бути насильно, штучно відірваний від життя…

Кому заважав Петраков? Одразу і не скажеш об’єктивно… Я не знаю, які в нього домовленності були з федерацією, але дещо знаю відгуки багатьох вболівальників.

Не виконав головне завдання року: вихід на ЧС-2022 та поверненя в Лізі Конференцій в групу “А”. Так і є, але це суха статистика. Я дуже-дуже розумію, що наша збірна повинна обігрувати всіх і завжди, і скрізь. Так суперники були хороші ( кваліфікація ЧС-2022), але ніби нам по силам. На мою думку, тренерський штаб дуже добре провів підготовку до цих плей-офф. А підвела в першу чергу виконавська майстерність. Самий дивний матч – проти шотландців в Лізі Конференцій: 0:3 в Глазго, здається. Нас тоді розривали на шмаття, як першачків… На це було боляче дивитися…

Кому ж Луческу заважає? Перша відповідь – Ультрас. А зараз заважає ще і тим, у кого пам’ять коротше, ніж у тринадцятилітнього дівчиська. Швидко більшість забула "золотий дубль" -2020. І це при тому, що деякі справді спеціалісти говорили, що у киян лише кілька гравців(2-3) рівня, щоб бути конкурентами для того “Шахтаря”. А скільки ще славних у минулому киян, як гравці, виражали і виражають незгоду, несприйняття та усіляко критикують цього, безсумнівно, видатного тренера.

Щодо уславлених гравців, то маю думку: хто не був футбольним тренером, той дуже часто несе нісенітниці, як аматор, а то й гірше… Звісно їх думку поважають, але їм не завадило б іноді мовчати, коли не тямлять предмет розмови. Але вони думають, що бути актором та режисером майже те саме… Так вони публічні люди і мають час від часу нагадувати про себе, положення зобов’язує, але...

Буває, прокинувшись, жінці хочеться змін! Ідея! Треба меблі переставити! Коли це лише меблі, то гаразд. Коли про людей, слід діяти інакше… Нас в школі вчили: від перестановки доданків сума не змінюється, від точки ”А” до точки “В” найкоротша відстань – Пряма. Та в житті є дещо по-іншому… По прямій можна і не дійти туди, куди було потрібно. А переставивши доданки, можна зіпсувати вірну справу

Якось я працював на одному виробництві. І був у нас майстер цеху, на мою думку, непоганий майстер. Але всім не будеш до вподоби. То від одного, то від іншого чув: « От Алік був класний, а цей Леонід щось не тего, не вийшов породою чи обличчям...». Пійшов від нас Леонід і пішли балачки в дусі: « Верніть нам майстра, бо цей новий геть нікуди не годиться, одне слово – Нікудишко...»

Досягнути чогось суттєвого у житті – складний шлях. Так, кажуть, що раз стати чемпіоном легше, ніж відстояти це звання. Однак, той хто бодай раз став чемпіоном вже багато чого вартий. Якщо класний, породистий кінь раз спіткнувся, це ще не значить, що його слід пристрелити. У нас дуже люблять коли лідер, чемпіон схибив, то одразу несеться звідусіль: • Зажралися • Розігнать усіх • Хай на нашу зарплату проживуть • Я ж казав... (пророки, коли вже і так всі знають, що трапилося) Так розвішувати ярлики – круто. Ти не володієш інформацією в достатньому об’ємі, але емоції б’ють через край: треба найти винних! І ось етикетки розклеїні: «Стратити», «Конфіскація майна», «Новий ноунейм мессія», «Старий-невдаха ноунейм мессія», « Мерзотник», « Ганьба!». Нарешті в житті з’явилася ясність. Винних накажемо, на їх місце інших майбутніх винних оберемо, і заживемо- заграємо у футбол, як справжні Ґранди!

Прагнення до чогось нового – це природнє явище і прогрес не відмінити. Але переставляти кадри, імітуючи бурхливу діяльність, це вже ми бачили. Це радянська спадщина, яка вже підтвердила свою не надійність. А існує інша західна спадщина, яка на дистанції демонструє класні, стабільні результати. Так винятки є та на те вони і винятки. Приклади такі: Дідьє Дешам «зб. Франції», Йоахім Льов « зб. Німеччини», Хосеп Гвардіола «Ман Сіті», Юрген Клопп « Ліверпуль» Ці фахівці працювали чи працюють не один рік. А у вболівальників та керівників цих команд запити, претезїї не менші, ніж у нас, а й по-більше наших будуть. І не все у них постійно гладенько було, але місця свої забронювали за собою на довго. Не люблю та не підтримую, коли спеціалістам дають занадто мало часу. Якщо людина вже показала до цього свій рівень, то слід вірити та почекати якийсь час. Уміння, майстерність нікуди просто так не зникає. І справа не завжди у некомпетентності керівника, тренера. Коли щось іде не зовсім так, то є об’єктивні причини, з’ясувавши які, можна діло полагодити.

На мою думку, не слід різко ламати попередній досвід. Так, революційні ідеї, зміни вимагають рішучих дій. Але згадаємо досвід Базилевича- Лобановського: перед тим як внести багато змін в структуру, систему « Динамо» Київ, вони не один рік репетирували, шліфували, вибудовували механізм деталь за деталькою в інших, колективах із меншими амбіціями. І лише потім, коли за словами Васильовича «вольтова дуга замкнулася», почали вносити різкі, сміливі зміни Кам’янське, 2023 рік, (Гудима Д.)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.03.2023, 10:35
18.03.2023, 10:35
456961 3 Internat, eugene01, auto-denis90
auto-dmitro-gudima
Статус:
Опытный писатель (213 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть