Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Від "філітоніста" - з любов'ю

2023-04-05 01:33 Напередодні сакральних дат для православних, іудеїв, католиків і протестантів - бажаю всім вам миру і добра. ...

Напередодні сакральних дат для православних, іудеїв, католиків і протестантів - бажаю всім вам миру і добра. Миру - це в першу чергу, але не будь-якою ціною. Він тоді наступить, коли рашистські нелюди залишать українську землю, коли синьо-жовтий прапор знову замайорить над усіма містами й селами Криму і Донбасу, Херсонщини й Запорізької області.

Хочеться мені, щоб мир панував і в наших душах - у кожного, хто заходить на цей сайт чи просто переглянути свіжі футбольні новини, чи поділітися своїми думками про стан рідного динамівського клубу. Бо "Динамо' - наша спільна біль і гордість, це те, що об'єднує всіх нас попри різницю у віці, статках, місці проживання. Мені смішно, коли один блогер пише, що він перестав вболівати за "Динамо" після "шубного" скандалу. Шуби, годинники, факси - ця мішура приходить і йде геть, а команда, яку ми любимо, залишається. І я вірю, що ми побачимо ще справжнє "Динамо", за яке нікому з нас не буде соромно, й не буде кортіти вимикати телевізор у розпалі гри.

Саме любов до моєї команди привела мене на цей сайт. Спершу як читача, а згодом, коли до любові додалася ненависть, несподівано перетворився й на дописувача. Саме ненависть до орків рухала мною, коли я почав вміщувати у своєму блозі фельєтони й гуморески на теми спорту і політики. Я не претендував на лаври сучасного Остапа Вишні чи Ярослава Гашека, мене не спокусувала слава "штатного фельєтоніста" динамівського сайту.

Я пишу... мабуть, тому, що не можу мовчати. Інші блогери, певно, сідають за клавіатуру своїх комп'ютерів теж, бо у них накипіло на серці. Хтось занурюються у славну історію клубу, хтось детально аналізує те, що відбувається з "Динамо" сьогодні.

Ми всі - однодумці, тут, у "Шурика", і дивно,що дехто з дописувачів використовує цю вільну трибуну для навішування ярликів, дрібних покусувань, а часто й справжнісінькіх образ: "Архіваріус", "Совок", "Філітоніст" - далі продовжувати?

Та як кажуть, собака гарчить - караван іде. І мені, як "філітоністу" приємно, що більшість гуморесок і фельєтонів у моїй книжці "Дзю-до і дзю-після", яка щойно вийшла у київському видавництві "АДЕФ", вперше з"явилися якраз на цьому сайті. А на обкладинці книжки зображений путін в кімоно, що летить прямісінько в пекло. Туди йому й дорога!

А вам, мої друзі й однодумці - щастя й здоров'я!

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.04.2023, 01:33
05.04.2023, 01:33
462226 1 Internat
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2200 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть