Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Де чоловікі в Динамо ?

2023-04-14 18:33 Колись популярний слоган Динамо- сила в русі , здається спаплюжили або зіпсували в клубі остаточно, бо ...

Колись популярний слоган Динамо- сила в русі , здається спаплюжили або зіпсували в клубі остаточно, бо яка сила може бути, якщо руху в команді немає декілька років від слова зовсім, а без руху ми бачимо щось дуже схоже на назву команди Повільність. Сьогодні навіть "Рух" львівський на рівних грав з киянами, бо ця команда продемонстрували київським дівчатам ( бо як на мене в Динамо наразі грають саме вони, а не хлопці, бо така поведінка більше підходить до жіночої статі) як можна грати в футбол , не маючі великого бюджету, але бажання не поступитись колись великій команді зробило свою справу .

Чекаю промову найвеличнішого та найстарішого тренера сучасної України, бо бажаю почути, хто сьогодні не дозволив цім дівчаткам у формі Динамо перемогти команду, яка ледь дихає та веде боротьбу за місце в УПЛ. Катрусі не було, тому суддя тут ні до чого, бо якась невідома жіночка дуже впевнено та спокійно відсудила і не бігала дивитись у монітор кожної півгодини, навіть пробачила киян не вилучивши Дячука за фол останьої надії, дощу теж не було, та ніщо не заважало перемогти, але крім суму інших емоцій немає, при всьому бажанні побачити винних у такому результаті, краще подивитись головному тренеру у дзеркало, бо саме там одна з головних осіб відбивається.

Що вчора ю-19, а я дивлюсь всі матчи молоді теж, що сьогодні головна команда, не підготовлені грати у сучасний футбол, скоріше вони сподівались що суперник від побаченої літери Д у ромбі, злякається та ці півтори години будуть легкими та спокійними. А коли суперник киян починає пручатися кожної миті, дівчата у формі Динамо мов у театрі грають роль , коли треба біль та навіть клінічну смерть змалювати глядачам, від падіння або боротьби з суперниками, але актори вони погані, не краще гравців у футбол...а куди поділись чоловікі в команді не розумію. Мабуть на війну пішли... а грати у футбол треба...Таки справи, панове!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.04.2023, 18:33
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть