Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трохи про перспективи - 2..

2010-12-19 14:21   Неділя, за вікном сніг, село, тихо навкруги, то можна ще щось написати про футбол, тим ...

  Неділя, за вікном сніг, село, тихо навкруги, то можна ще щось написати про футбол, тим більше, що в Україні у цій грі перерва.

 Дозвольте пофантазувати трохи, що нас чекає у найближчі рік-два. Звичайно, це віноситься до клубу. Наступ на позиції Суркіса на посту президента ФФУ набув дуже широкого розмаху і, навіть, складно прогнозувати наслідки. Донецькі вирішили розгорнути  боротьбу і, як завжди, шляхом грошей та владних можливостей, і на цьому фронті. Не можна сказати, що у роботі ФФУ немає недоліків, їх немає тільки у тих, хто нічого не робить. Але ціль вже знайдена, ресурси задіяні і наступ невідворотний. Не спиняє їх авторитет Суркіса на міжнародному рівні, не прораховуються наслідки напередодні Європейського чемпіонату для України.  Вони, як завжди, не розуміють, що врівноваження на всіх напрямках піде тільки на користь розвитку, їм подавай усе, і нам, вболівальникам, треба розуміти, що сдача цього редуту може привести до сдачі наступного, який зветься "Динамо-Киів".

  Я не запрошую на майдан, тим більше що це ні до чого не приведе, я не підтримую тих, хто постійно називає Шахтар ворогом, але мені дуже не хотілося б, щоб партія, до берегів якої припливло все, що плаває у річці на поверхні, захопила ще й Динамо, яке потім, не вряди господи, стане філією Шахтаря. Шановні добродії, без конкуренції, в даному випадку у футболі, Український футбол зачахне і це повинні розуміти здорові, на мій погляд, сили , які зараз займають провідні позиції поряд з Ахмєтовим, котрий завжди дипломатично висловлювався відносно Динамо, або паралельно з ним.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.12.2010, 14:21
19.12.2010, 14:21
46657 3 skipperv1957, L1ght, star13
Tomar
Автор:
(Tomar)
Статус:
Эксперт (7692 комментария)
Подписчиков:
26
Медали:
Выбор редакции × 34
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Марсель 2 : 0   9 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть