Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«contra spem spero» ( без надії сподіваюсь)

2023-04-21 09:47 "Чтобы выигрывать, прежде всего нужно играть". Альберт Эйнштейн Думаю, навіть завзяті Лучефіли зрозуміли, що Динамо сьогодні ...
                             "Чтобы выигрывать, прежде всего нужно играть".  Альберт  Эйнштейн

Думаю, навіть завзяті Лучефіли зрозуміли, що Динамо сьогодні не грає, щось ця молода команда робить на полі, але назвати це грою дуже сумнівно. Прозрінння почалось. А велике роздратування від побаченого з"являється коли , як би, містер, після гри починає щось казати.

..дуже нагадую одного пана Льоню - "Я и моя команда молодая что то делаем что то важное..."

Гра у футбол — це постійна зміна функцій команди протягом усього матчу: при втраті м'яча команда захищається, при володінні м'ячем нападає. У зв'язку із цим футболісти повинні однаково добре вміти діяти як конструюючи, так і руйнуючи атаку незалежно від своїх основних функцій. Футболісти повинні вміти грамотно будувати свої індивідуальні дії без м'яча із м'ячем як у нападі, так і в захисті, а також вести свою гру в залежності від дій партнерів по команді. (https://studopedia.org/1-3999.html)

Ви таке давно бачили в Динамо? Бачимо зовсім інше вже десь двадцять років.

Якщо першокласному токарю давати робити стандартні гайки та шкворіні то через час він втратить свою кваліфікацію , якщо не повністю то частково, бо саме виконання примітивних дій знижує класс робітника. Невже це не стасується футболістів? Ще як! Тому ці балачки про поганих гравців у Динамо я сприймаю , як небажання бачити роль тренера в команді. Вибачайте, але хто може сказати, що футболісти Динамо роблять дії, бо їм саме так сподобається , а не виконуют вимоги того пана, що біля поля знаходиться ? Невже тренер з ціх хлопців зміг все видушити і вони віддають все на полі ? Я не відкрию таємниці, але саме тренер бачить гру , яка йому подобається та готує гравців щоб реалізувати її на полі. Мені давно зрозуміло, що тренер це навіть не половина команди, а щось більше, бо саме його бачення гри дає змогу посередній команді перемагати сильнішу за рахунок тактичних ідей та готовності гравців їх виконувати.

Хто думає, що всю жовч від результатів Динамо спрямовую на пана Луческу помиляється. Просто цей пан сьогодні тренує киян тому і всю лють від результатів, від гри доведеться йому брати на себе. Як то кажуть, він опинився не там і не в той час. А головний конструктов цього неподобства має інше призвище і ще здається, що йому футбол вже набрид, але кинути клуб якось соромно або щось заважає . Пам"ятаєте чергу динамівських сердець, потім пару московитів і все було однаково- спочатку невелике підіймання, а потім спад і різні туни, зміна тренера и все по колу.

Тільки що зловив себе на думці, що остання гастроль пана Сьоміна сталась після ніщивної поразки Шахтарю , якщо пам"ятаю з рахунком 4-1, але сьогодні сітуація повторюється як під копірку, бо якщо кияни завтра не здолають заклятих друзів, доведется пану Луческу шукати новий клуб, хоча ця гра нічого не вирішує, просто дуже бажано перемогти ціх нахаб, а з яким рахунком не має значення. Просто перемогти! Значення має тільки новий вибір майбутнього тренера Динамо , хоча не здивуюсь , якщо вибір стане новим розчаруванням вболівальників клубу. Не бачу майбутнього в Динамо , бо всі ідеї там мають присмак згірклості. І саме це сумно...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.04.2023, 09:47
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1 Закончился
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть