Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Щось, схоже на футбол бачив, а видовище ні

2023-04-23 09:22 Довгоочікуваний матч Динамо з лідером першості закінчилась нічиєю. Емоцій немає від слова , зовсім. Хоча я ...

Довгоочікуваний матч Динамо з лідером першості закінчилась нічиєю. Емоцій немає від слова , зовсім. Хоча я особисто бажав інший результат, бо дуже сумно бачити Динамо на четвертій сходинці таблиці, але такі реалії сьогоднішнього київського клубу. Раніше , років 50 потому, я, як той пес перед полюванням, якому хазяїн повідомив про це, за кілька днів хвилювався не знав де сісти , та як дочекатись матчу , а вчора спокійно у потрібний час ввімкнув телевізор та побачив щось схоже на футбол, ніж на те, що чекав.

Вибачайте прихильники Динамо, яки вірять що ось ось київська команда прокинеться та почне грати, як всі ми того бажаємо, але до цього ще дуже далеко. Бо сон у якій Динамо потрапило , нагадую більш летаргічний, ніж сон після втоми . Чому так сталось не бажаю нічого казати, бо хто трохи життя бачив, розуміє , що давно трапилось з Динамо.

Вчора зловив себе на думці, що футболісти обох команд забули, що футбол не тільки гра, а й видовище для вболівальників та навіть бійців ВСУ, яким той футбол до стелі, бо саме подібна гра надихає багатьох бити ворогів ще завзятіше. Це вже емоції людини. Як на мене, вчорашню гру можна назвати футболом тільки тому, що всі регламенти та правила були виконані, бо гравці на полі виконували дуже тяжку і примусову працю і це стосується обох команд. Тільки одна команда - лідер чемпіонату, а інша-веде боротьбу за бронзу. Саме це трохи збентежило мене, бо сподівався на щось інше, особливо у виконанні справжніх киян.

Що я побачив, так це повільне пересування всіх футболістів, гру без ударів , бо як можна бути задоволеним цифрою 2 ( кількість ударів у рамку воріт) у кожної команди ? Одна команда вчора поводилась доволі нахабно, мовляв, хто ви такі, де Динамо , бо ми бачимо зовсім інше, що підтверджує кількість карток від рефері, а друга, маючи велике бажання перемогти своїх заклятих друзів, не була зовсім здатна до такого результату.

Навіть коли Нещерет зробив помилку імені Шовковського ( хто забув, нагадую схожий гол від Баварії у полуфіналі ЛЧ) гра киян не змінилась, і розраховував тільки на пані Фортуну щоб динамівці не програли . Було багато помилок, хлопці не відчували своїх партнерів, виконання технічних дій було далеко від допущенних, зіграності не було навіть видно. Пам"ятаю, що Динамо у підготовчий період провело багато матчів, але чому зіграності немає відповіді від тренерів не чую. Але Фортуна посміхнулась киянам наприкінці матчу і рахунок став 1-1! Тому першій гол відчинив дверцята на вихід з Динамо одному пану, а другий ці дверцята зачинив. Так буває у футболі... Побачимо, що зробить пан Шовковський, бо його приналежність до динамівських сердець воскрешає не дуже приємні спогади.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.04.2023, 09:22
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс 0 : 0   6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть