Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

14 травня...48 років тому...

2023-05-14 23:35 ПО ХВИЛЯХ НАШОЇ ПАМ'ЯТІ 14 травня, рівно 48 років тому. Справжній тріумф КИЇВської ДИНАМівської команди, яка ... 14 травня...48 років тому...

ПО ХВИЛЯХ НАШОЇ ПАМ'ЯТІ

14 травня, рівно 48 років тому. Справжній тріумф КИЇВської ДИНАМівської команди, яка першою з радянських клубів завоювала один із престижних призів футбольної Європи!

Мої давні друзі-передплатники знають, що мені давно дуже хотілося чимось конкретним внести свою лепту в рік 45-річчя тріумфу Динамо-1975. І я щиро вдячний Роману Котляру, молодому українському письменнику, давньому і вірному вболівальнику київського "Динамо". Саме він запропонував перевидати мою першу книжку державною мовою і сам охоче і, на мій погляд, грамотно перевів її на українську мову.

Проект підтримали в житомирському видавництві О. О. Євенок.

Саме в таких випадках кажуть: ми це зробили!

Упевнений, що глянувши на цю обкладинку, більшість з вас, друзі, згадають мої публікації у блозі. Втім, навіть ті, хто про це не читали, можуть зрозуміти про що саме мова, за змістом 4-й обкладинки:

До вашої уваги невеликий розділ про першу - знакову для всього радянського футболу! - перемогу КИЇВського клубу у європейському футболі.

Старші тренери "Динамо"-1975 Валерій Лобановський та Олег Базилевич, начальник команди Олександр Петрашевський, Царство їм небесне...

Коли публікував багато фрагментів із передмови, спеціально написаної для перевидання, або готові, перекладені українською мовою, розділи, радий був співпраці з вами, колеги-форумчани. Щиро вдячний багатьом з тих, які "відзначалися" в традиційному "одобрямсі", залишали свої коментарі, або писали мені в личку. З моєї точки зору, це наш з вами спільний внесок (тільки, Бога ради, не сприймайте мої слова за пафос!) в 96-річну історію справді легендарного клубу. Бо це, на мій погляд, значимі віхи цієї історії...

Деві Аркадьєв,

14 травня 2023,

Філадельфія

х х х

P.S.

Будь ласка, не сприймайте текстування до однієї з фотографій російською мовою, як "підступи ворогів" "Динамо". Це коректорська недоробка у сигнальних екземплярах.

Д.А.

х х х

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.05.2023, 23:35
Devi
Автор:
(Devi)
Статус:
Эксперт (7370 комментариев)
Подписчиков:
143
Медали:
Выбор редакции × 22
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть