Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Спокійніше, не треба емоцій, ми грали з командою, яка по прогнозам експертів, в п"ятірці топ- команд на виживання

2023-07-31 08:59 Початок нового сезону для Динамо непоганий, якщо не дивитись матч , а тільки рахунок дізнатись, то ...

Початок нового сезону для Динамо непоганий, якщо не дивитись матч , а тільки рахунок дізнатись, то так і запам"ятав би цю зустріч. Але я дивився гру, а потім ще послухав пана Луческу. Тому є деяки думки з цього. По -перше, як не знати потенціал команди, яка входить до топ- п"ятірки, яким прогнозують боротись за виживання в УПЛ, навіщо в Динамо помічники головного та різні аналітики, по- друге, після підготовчої частини сезону не знати потенціал своєї команди виглядає дуже сумнівно та смішно, хоча можливо ці перемоги з великим рахунком над командами низького рівня нічого не дають і справжній клас Динамо повинне демонструвати саме в матчах УПЛ, а як це станеться, невідомо навіть тренерському штабу.

По -третє, захист, точніше його центральна вісь, як чорна діра, від неї можна чекати все, що завгодно, невже не побачили , як спочатку гол самі собі притягнули, а потім Попов продемонстрував елементи японської боротьби, за що йому запропонували дивитись гру з роздягальні. А якщо ще один центрбек продовжує відпочивати після своєї гри минулого сезону , то питань до тренерів дуже багато. Чому за два роки тренери так і не зробили надійний захист в Динамо? Чому? Що їм заважало і хто?

Якщо комусь здається, що на цьому проблеми в команді закінчились, то він помиляється. Гра не змінилась, багато метушні біля брами суперника і дякуючи помилкам гравців Минаю, Ванат зробив, рахунок нічийним , а потім і переможним. А далі на полі ми знову побачили практично рівну гру і тільки останні хвилини порадували вболівальника голами. Добре, що не у ворота киян, бо сьогодні захист Динамо не дуже міцний. Вчора грали з Мінаєм, розумієте, з Мінаєм, якому експерти передбачають нелегке життя в чемпіонаті , а зовсім швидко доведеться грати з командами значно вищого рівня , з такою грою буде важко щось значного домогтись. Саме того, чого вболівальник багато років очікує після Лобановського, але поки марно...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.07.2023, 08:59
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть