Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Здається, догрались...

2023-08-08 08:42 Ще зовсім недавно, ну , як недавно, приблизно років 20-25 тому, навіть думати , хто переможе ...

Ще зовсім недавно, ну , як недавно, приблизно років 20-25 тому, навіть думати , хто переможе з Арісом, або з Бешикташем чи Нефтчі не було бажання,все було зрозумілим , а сьогодні всі вболівальники Динамо не можуть визначитись. Розумієте, немає впевненості, що Динамо переможе цих суперників і вийде в групу ЛК.

В ЛК, а не ЛЧ або ЛЄ і саме така реальність. Навіть читаю, що до киян жереб не дуже прихильний був. Здається, що хтось остаточно з"їхав з розуму, бо я ще пам"ятаю, що робили кияни з суперниками подібного рівня та класу, а наразі вболівальник не має впевненості від слова зовсім.

Як так сталось і чому? Оце головне питання часу біло- блакитного кольору. На думку приходить історія з жабою, яку помістили в каструлю з холодною водою и почали нагрівати ... жаба спокійно себе почуває, бо звикає до підвищення температури ... і так продовжується, поки не звариться остаточно. Так і вболівальники Динамо за останні роки звикли до того, що команда грає все гірше та гірше, а прихильники спокійно реагують на чергові невдачи команди , навіть розуміючі, що від колишнього Динамо залишились тільки назва, емблема та кольори і перспектива дуже темна. Ще трохи, і прихильники остаточно зрозуміють, що команда, за яку вони вболівають , і команда, що грає наразі, не теж саме, хоча назви співпадають повністю.

Ще в пам"яті вболівальників залишились спогади про Динамо, але вік цих прихильників не малий , а нове покоління навіть не бачило ту саму команду, яка викликала захоплення своїх прихильників , та острах суперника. Всі ці старі записи минулого часу не дають повного малюнка, бо треба бачити гру , як то кажуть- он-лайн , витрачати емоції , радіти чудовому результату , а не повертатись у часі в минуле, передивляючись перемоги, перегортаючи сторінки книжок про Динамо , це для тих хто все це бачив приємні спогади, згадки про минуле, а для інших це просто історія клубу , що було...колись , а сьогодні маємо, що маємо... Ось і догрались ...

З сумом констатую, що наразі ми радіємо не результатам, бо вони не дуже приємні, а епізодам, де щось вдалось зробити динамівцям, а потім свої емоції висловлюємо тут у Шуріка або десь на інших сайтах. Та ще, як бабця Ванга, в майбутнє дивимось, сподіваючись, що Динамо почне грати як колись було, що ось -ось в голові президента Динамо щось станеться, почнуться зміни і ми знову побачимо те саме Динамо, але поки повна тиша та спокій в клубі, там задоволені на всі 100 відсотків, якщо не на 200... Бо я бачу пихате обличчя Суркісів на матчах Динамо, їх зарозумілі та пишномовні слова час від часу, і саме це дозволяє робити такий висновок. Дуже сумно, панове!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.08.2023, 08:42
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть