Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дійсність, це не казка

2023-08-11 09:01 Якщо для Динамо це був футбол добрий, , а його результат несподіваним для вболівальників, то тільки ...

Якщо для Динамо це був футбол добрий, , а його результат несподіваним для вболівальників, то тільки не для мене, суперники з Елади саме так грають завжди. Вони полюбляють грати на емоціях, робити виставу , після падінь, дуже активні в атаці, але для дідуся це сталось непередбаченим. Так, потім він казав, що розумів , як будуть грати хазяї поля, але чому команда Динамо не перемагати приїхала, а для участі в ЛК , це ще те питання.

Я пам"ятаю , що головний казав перед грою та сподівався, що це тактичний хід, але сама гра, якщо її так можна назвати , показала, що Луческу не бажав, або не розумів як перемогти елінів. Але найбільше мене вразило те , що заміни в Динамо почались за 10 хвилин до кінця, чому так сталось , я не розумію . Тут деякі вболівальники кажуть , що пам"ять з роками стає слабшою, але я, незважаючі на свої 75 років, добре пам"ятаю, що і до Луческу заміни робили таким чином, немов від них хтось, під острахом страти, вимагає саме такої поведінки . Згадайте всіх тренерів ще до Луческу , їх поведінка саме такою була дивною. Як так можна? І головне, чому так? Команда програє, перед грою казали що на дорогу багато часу витратили, але свіжих гравців тримали на лавці. Як це розуміти? Хто вимагає від головного таких дій? Можливо, головний не він тоді... а хтось іншій.

Звичайно, після того сумнівного пенальті , можна все на суддю перекласти, мовляв це він сліпий та побачив те, чого не було, але ж грало Динамо, розумієте це було Динамо , а не якась заштатна третя команда з евакуйованого заводу. А скільки ударів завдали кияни по воротам суперника, скільки створили гольових моментів? Бачили ?

Мабуть, десь 20 або більше...Невже я помиляюсь і Динамо було націлено на ворота суперника , а програло випадково. Та ні! Все закономірно. Це в казках все можливо, в житті сумнівно, а у футболі точно ні. В цій грі не буває випадкових поразок і перемог, так можна , як то кажуть, здуру, перемогти топ- команду, можна навіть програти хлопчикам підліткового віку, але справедливість у футболі існує, вона ніколи не буває миттєвою і, якщо, голову повернути назад і трохи подумати, все стає зрозумілим. Це кара за помилки минулого, це кара за самовпевненість , зарозумілість деяких осіб і закон невірно застебнутого першого гудзика саме про це і каже. Доки не повернутись саме до цього гудзика та не застебнути його як треба, все інше не має сенсу... Здається, повертатись до цього ніхто навіть не збирається. Пам"ятаєте слова Суркіса- Для нас головне виграти чемпіонат! Динамо не бізнес проект! Все! Далі нема про що казати.

Можливо румунський казкар сподівався на героя його вітчизняних казок Фет-Фрумоса, який завжди перемагав Балаура, але у киян такого хлопця не знайшлось. У ролі цього героя казок , по баченню Луческу, мав бути Ярмоленко або хтось іншій, але щось пішло не так. Ярмоленко виглядав стомленим і ледь ноги пересував, Тільки Беніто був націленим на ворота, але у футболі один у полі не воїн. Нема кого виділити, всі грали якщо не погано, то зовсім схоже на таки дії. Навіть зміна зачіски у Луческу не допомогла Динамо, і де ті вболівальники, що від виграшів з великими рахунками у підготовчий період були в захваті? Куди ви всі подівались? Невже ви у шоці від поразки Арісу тому не маєте сил щоб зрозуміти що трапилось? Пам"ятаєте, як деякі вболівальники казали, що справжній іспит Динамо чекає у ЛК, бо тут судді не свої, команди не падають від колишньої величі Динамо і ноги футболістів не тремтять... Побачили ? І це всього Аріс, навіть, якщо подолаємо цю команду то Динамо чекає більш потужний Бешикташ і сподівань на перемогу над турками дуже мало. Гудзика потрібно застебнути правильно ... Це навіть я давно зрозумів.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.08.2023, 09:01
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Украины ЛНЗ Шахтер 0 : 0   27 апреля 15:30
Чемпионат Италии Лечче Монца - : - 27 апреля 16:00
Чемпионат Германии Бавария Айнтрахт - : - 27 апреля 16:30
РБ Лейпциг Боруссия Д - : - 27 апреля 16:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть