Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нафто-футбольна елегія

2023-08-21 01:59 Бути багатим - добре. Дуже багатим- дуже добре. А якщо в тебе є нафта чи газ, ...

Бути багатим - добре. Дуже багатим- дуже добре. А якщо в тебе є нафта чи газ, ти можеш вважати себе королем світу. Захотіли б російські футболісти провести товариську гру, скажімо, із збірною екзотичної Папуа-Нової Гвінеї - розчулені папуаси так стрибали б від радощів, що їхній острів цілком міг не витримати й зникнути у тихоокеанських глибинах.

І на планеті однією країною стало б менше.

Та з Новою Гвінеєю росіяни грати чомусь не хочуть, із Старою Гвінеєю й поготів, а ось із не менш екзотичним Бахрейном - чому б і ні. Думаєте, мешканці цієї острівної держави теж почали несамовито стрибати, та й разом із місцевими верблюдами пішли танцювати "Калинку-малинку"? Дзуськи! У "расейських - собственная гордість", зате у бахрейнських є нафта. Тому й чемно написали у відповідь, як одна нафтова держава іншій, що мовляв, ми дуже зворушені вашою пропозицією про товариську гру, але знаєте, у нас якраз дуже важливий товарняк із Таджикистаном намічений, і взагалі, графік щільний, так що якось іншим часом...

Коли в тебе вдосталь природних ресурсів, можеш кого завгодно послати, і кого завгодно запросити. Роналду? Отой, хто хреститься після забитого голу? Нехай, вибачимо неповагу до ісламу, лише б забивав. Неймар? Отой, хто живе з жінкою, з якою офіційно не розписаний? Аллах із ним, тільки б менше падав на футбольному полі, а на його моральне падіння ми не звертатимемо уваги.

Щастить їм, хто купається в "чорному золоті", і як скрутно живеться іншим. В Іспанії природних ресурсів катма, тому й славетній "Барселоні" замість Неймара чи Мбаппе, довелось полювати на Арсена Захаряна, який аж 7 матчів за збірну росії провів. Наставник каталонців Хаві навіть відеозвернення записав: "Ми чекаємо на тебе, Арсен-джан". А той так розчулився від того,що жива легенда кличе його, 20-річного хлопця, до великого клубу, що не вагаючись, підписав контракт із... "Реал Сосьєдадом". Може, з іншим "Реалом" переплутав, чи скоріше, як представник великої нафтово-газової держави, зверхньо подумав:"Я буду играть, где хочу играть. А другие пускай себе сосьедадствуют". Ось що нафта й газ із людиною роблять!

Євген Шрайман

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.08.2023, 01:59
21.08.2023, 01:59
500106 2 Internat, Romen
eugene01
Автор:
(eugene01)
Статус:
Наставник (2270 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Байер - : - 22 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть