Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чому Луческу дуже злий?

2023-08-21 10:57 Не дуже розумію, чого пан Луческу дуже злий. Та й на кого. Невже причинно - наслідкові ...

Не дуже розумію, чого пан Луческу дуже злий. Та й на кого. Невже причинно - наслідкові дії не розуміє й досі? Тренер Динамо саме цей пан, а головні критерії гри з погляду румуна , що він завжди висловлював - тримання м"яча , більша кількість ударів, ніж у суперника вчора ми побачили, хоча перемогу вони не забеспечили.

Статистичні данні показують, що кияни мали беззаперечне лідерство у триманні м"яча , 54 відсотки проти 46, кількість ударів вище, ніж у одеситів, 22 проти 12, заблокованих ударів теж більше. А саме це з погляду тренера є головним у грі. Те що, Сирота на червону картку награв, та сам результат гри - наслідки дій, яки насаджує Мирча в команді . Структура захисту, взаємодіяння гравців на полі , будуються тренерським штабом , а не бажаннями вболівальників, точніше повинно будуватись, а те, що захист наразі нагадую діряве сито, викликає багато запитань саме до головного тренера. А що програли, бува, та ще тренер одеситів краще до гри підготував свою команду. І ще одесити бажали перемогти цих нахабних невдах, бо кияни ще до гри вже три бали зарахували до таблиці.

Чомусь, ніхто в Динамо, ні президент, ні тренер, ані самі гравці не бажають розуміти, що дуже злі саме вболівальники і це не вчора почалось, бо балачками не можливо здобувати перемоги, а ми їх чуємо не першій рік а останні пару років вони особливо нахабні та дуже брехливі. А вчорашній стан Луческу після гри, не дає ніяких гарантій, що гра зміниться, він завжди злість приховував, бо вся його тактика неспроможна з молодими хлопцями , яки мають українські паспорти зробити потужну команду. Луческу тільки з бразильцями зміг зробити команду, що на рівних грала з киянами в Україні. Далі нічого не вдалось, навіть з Зенітом, де були гравці кращі, ніж в Шахтарі. І як він щось зробить з молоддю , якщо ніколи не робив подібного.

Ось і чекаємо, коли це станеться... Гаразд, греків вдалось обіграти надпотужними зусиллями та з допомогою Фортуни, але перші матчі чемпіонату показали що Динамо не міцна команда, а здається купа молоді, яки одягли однакову форму и грають у своє задоволення, під наглядом старого діда, а що станеться потім нікого не турбує, бо потім хтось, наприклад, Ярмоленко, почне розповідь, що ми все змінимо на краще, не турбуйтесь... А нас чекають турки, а вони потужніше, ніж Аріс і просто так до групи ЛК не потрапити.

Ніколи не чув від пана Луческу , чому Динамо програло у конкретному матчі, чому завжди винні судді, погода, переїзди, якісь перепони, як так сталось що замість очікуваних балів киянам та вболівальникам подарували дірку від бублика ? Вчорашня гра не показова, це не випадковий програш, а чергове нагадування президенту Динамо , що він робить не те, що потрібно нормальному клубу. Робить, та не бажає зрозуміти, що якщо першій гудзик невірно застебнути, всі інші , на першій погляд нормально застебнуті, нічого не дають, одяг виглядає перекошеним, поки не повернутися саме до того першого гудзика та виправити помилку ... Дочекатись до цього, ще те питання, але нагадую пану Суркісу, що вболівальники Динамо дуже розлючені...розумієте, шановний, дуже!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.08.2023, 10:57
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта 1 : 1   2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть