Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Невже знову пробачать головного ?

2023-09-01 08:37 Ну ось і все ... черговий сезон для Динамо в Європі приніс не дуже солодкі результати. ...

Ну ось і все ... черговий сезон для Динамо в Європі приніс не дуже солодкі результати. Наразі, навіть у ЛК нам немає місця, бо з такою грою можна тільки в першості київської області чогось досягти, та є сумніви що першу сходинку ...

Колись один чоловік на прізвище Казарський , мав зустріч з турками, а на кону стояло життя всього екіпажу брига Меркурій , але ці хлопці вирішили не здаватись клятим османам, а почали бій .

Співвідношення сил в тому бою разюче- 18 гармат проти 184, 115 чоловік проти 1200. Як закінчилась та історія давно відома всім, хто полюбляє історичні книжки, а не тільки слухати різних балаболів з Динамо, що почали волати - ми переможемо турків їх лігві, бо ми повністю готові для цього. Ну, що, побачили знову цю готовність, побачили , як керує командою дідусь, почули , що він несе після чергової поразки? Невже це вперше?

Я ще зранку думав що Луческу зробить історичну заяву, мовляв , я вже втомився дуже, тому ось заява про відставку , але це були мої мрії, марево, навіть галюцінації, бо цього пана навіть ссаними ганчірками не виженуть з клуба, бо він як той кліщ вчепився і всі поразки виправдовує не особистими прорахунками, а діями суперників, їх силою, та міццю. Проте чую, що тепер головне є виграти чемпіонат УПЛ, але як і що дає на це підстави, він не каже, вболівальник бачить щось інше і після кожної невдачі на голову тренера багато слів народного походження висловлюють, а він не чує ...

У Севастополі збудований пам"ятник видатному подвигу брига Меркурій та його командиру, на якому є чудовий напис: "Казарскому. Потомству в пример" Але я розумію, що сучасні потомки приклада з Казарського не бажають брати, та що може бути пану Луческу прикладом, якщо це самозакоханий та не сприймаючий ніякої критики тренер. Дуже брехлива особа, яка зловила молодшого брата своїми розповідями на гачок і наразі всі вболівальники киян у заручниках рішення Суркіса молодшого.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.09.2023, 08:37
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Лион 3 : 4 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть