Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2023-09-25 17:41 Черговий футбольний тиждень завершено. Тож подивимося на досягнення нашого футбольного легіону. Олександр ЗІНЧЕНКО Арсенал - ПСВ ... Наші за кордоном

Черговий футбольний тиждень завершено. Тож подивимося на досягнення нашого футбольного легіону.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Арсенал - ПСВ – 4:0, Арсенал - Тоттенгем – 2:2

«Каноніри» повернулися до ЛЧ! Команда Артети грала у своє задоволення. Майже все виходило. Забивали на будь-який смак. Далі чекали подібного і в дербі.

Та «Тоттенгем» зараз більш небезпечний ніж в минулому сезоні. Але привозити такий гол, як зробив Жоржиньо, було зовсім не обов'язково. Олександр в обох матчах виглядав одним з найкращих у своїй команді. Результативних дій у нього не було, та як глибинний плеймейкер він був досить ефективним.

Михайло МУДРИК

Челсі - Астон Вілла – 0:1

Мудрик залишився в основі «аристократів», Чілвелл розпочав матч на лавці запасних. Нажаль знову забити «Челсі» не вдалося. Більше того, після вилучення, Мудрика замінив саме Чілвелл. Та від поразки це не врятувало. «Сині» поступово перетворюються в середняка АПЛ. Це ще у кращому випадку.

Віталій МИКОЛЕНКО

Брентфорд - Евертон – 1:3

Є перша перемога «Евертона» в новому сезоні! Це колись мало трапитися, бо команда і в попередніх матчах виглядала не так вже й погано. Інша справа, що й «Брентфорд» добре організована команда і мала свої нагоди. Віталій відіграв знову весь матч. А от Ярмолюк поки лише може фотографуватися після матчу з Миколенко, бо на поле його ще так і не випускають.

Ілля ЗАБАРНИЙ

Брайтон – Борнмут – 3:1

Поки зупинити команду Де Дзербі дуже важко. І навіть дебют в єврокубках не збив їх з ритму. Хоча італійський тренер і говорить, що це був їх найгірший матч у новому сезоні. Ілля зіграв всі 90 хвилин. Без особливих проколів. Єдине що отримав попередження.

Назарій РУСИН

Сандерленд – Кардіфф – 0:1

Назарій дебютував за нову команду на Туманному Альбіоні! Щоправда лише кілька хвилин в кінці зустрічі дали зіграти. Але згодом гадаю буде більше нагод себе проявити.

Максим КУЧЕРЯВИЙ

Хіберніан - Сент-Джонстон – 2:0

Команда Максима без перемог. Та й шансів поки не багато. Наш земляк вийшов на заміну в середині другого тайму. Але й він щось змінити не зумів

Віктор ЦИГАНКОВ, Артем ДОВБИК

Жирона - Мальорка – 5:3

Фестиваль в Жироні триває. І навіть швидко пропущений гол (Циганков привіз пенальті у власні ворота, зігравши необачно рукою у власному штрафному) не збив каталонців з хвилі. Артему довірили вже навіть бити пенальті. Плюс на рахунку Довбика ще й результативна передача. Таким чином ветеран Стуані надовго сяде в запас. «Жирона» вже друга! Через тиждень приймають «Реал». Ось де буде справжній екзамен.

Анатолій ТРУБІН

Бенфіка - Зальцбург – 0:2, Портімоненсе – Бенфіка – 1:3

Груба помилка Анатолія в матчі ЛЧ (замість м'яча влучив кулаком в голову супернику). Правда пенальті не реалізували гості. Та далі помилялися і його партнери. Довелося грати в меншості. Тепер вийти з групи буде важко. З'явився Трубін і на матч чемпіонату Португалії. І цього разу зумів навіть відбити одинадцятиметровий! А став би рахунок 2:2 і ще не відомо чи вдалося б вирвати перемогу.

Богдан МІЛОВАНОВ

Фамалікан – Ароука -1:0

Богдан вийшов на заміну через травму партнера по команді і відіграв весь другий тайм. Гості мали тотальну перевагу. Били навіть одинадцятиметровий. Але фарт їх підвів.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Лечче - Дженоа – 1:0

Схоже Джилардіно побачив, що Руслан явно не в формі. На заміну його випустив лише на кілька хвилин.

Сергій СИДОРЧУК

Стандард – Вестерло – 0:0

Гарні відгуки про гру Сергія. Більшу частину ігрового часу його команді довелося відбиватися. Але вдалося вигризти очко. Що вже для аутсайдера здобуток.

Максим ТАЛОВЄРОВ

ЛАСК - Ліверпуль – 1:3, ЛАСК – Хартберг – 0:0

Лише 10 хвилин за два матчі. Поки такі крихти дістаються нашому молодому центрбеку.

Владислав КОЧЕРГІН

Аталанта – Ракув – 2:0, Рух – Ракув – 3:5

Матч ЛЄ розпочав в основному складі. Та італійська команда була явно не по зубам. А от з аутсайдером польської ліги мали розібратися вже без допомоги нашого хлопця. Але зарано розслабилися і довелося випускати Влада. Він і забив п'ятий гол!

Сергій БУЛЕЦА

Заглембє - Варта – 1:0

Вдалий старт нової команди Булеци. Та й сам Сергій виглядає достойно. Саме з його пасу господарі і забили єдиний гол. Хоча пас тут ролі і не грав, просто у партнера вдався чудовий прицільний дальній удар.

Богдан МИХАЙЛИЧЕНКО

Динамо Зб – Астана – 5:1, Рудеш – Динамо Зб – 1:5

Десять хвилин виділив тренер Богдану у матчі ЛК. Але навіть за такий короткий час він зумів зробити дві націлені подачі. Тому вихід в основі в наступному матчі не здивував. Рівень команди такий, що вони мають боротися за трофеї. І не лише на внутрішній арені.

Олександр ДРАМБАЄВ, Денис ГАРМАШ

Осієк – Вараждін – 1:1

Наші в основі. Але результативними діями не відзначилися.

Сергій КРИВЦОВ

Інтер Майямі - Торонто – 4:0, Орландо – Інтер Майямі – 1:1

Не відпочиває на флоридських пляжах і Кривцов. Поки Мессі ніяк не відновить кондиції, Сергій грає і далі в основі та робить селфі для свого сина з Вікторією Бекхем (це для дружини) та Ліонелем Мессі.

Максим КОВАЛЬ

Шериф - Рома - 1:2

Ось такий грізний суперник завітав до Тирасполя. І якби не майстерність Ромелу Лукаку, то цілком могли розжитися очком. Український голкіпер кілька разів зіграв напрочуд надійно.

Денис ДЕДЕЧКО

Зімбру - Шериф - 0:1

А ви не знали, що ще один колишній "динамівець" грає в сусідній країні? В Кишиневі він на хорошому рахунку. Майстерності вистачає, щоб конкурувати з молодшими партнерами. А ось Коваль цей матч пропустив. Ймовірно тренер дав йому трохи відпочити.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.09.2023, 17:41
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (792 комментария)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 143
Топ-матчи
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс 0 : 0   6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть