Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Позбавились від баласту повністю

2023-09-27 19:57 Видання FourFourTwo склало рейтинг найкращих тренерів всіх часів. Фергюсон визнаний найкращим тренером . На 10-му місці ...

Видання FourFourTwo склало рейтинг найкращих тренерів всіх часів. Фергюсон визнаний найкращим тренером . На 10-му місці знаходиться колишній тренер «Динамо», збірних України та СРСР Валерій Лобановський. Потрапив у рейтинг ще один екстренер динамівців Віктор Маслов - він на 34-му місці. Також є у списку нинішній тренер «Динамо» Мірча Луческу.

Він на 87-й позиції .(https://ua.tribuna.com/uk/football/1000000098333-fergyuson-priznan-luchshim-trenerom-vsex-vremen-po-versi/ )

Трохи здивувався коли побачив Маслова на 34 місці а пана Луческу на 87 але в оригінальній статті написано, що в рейтингу найкращі тактики, мотиватори та майстри своєї справи і ні слова про трофеї. І все стало зрозумілим відразу .

А тільки що закінчився матч на Кубок України за участю Динамо, де пивовари перемогли команду Луческу. Розумієте, Оболонь перемогла Динамо!!І це відповідь тим, хто й досі бачить Луческу тренером, що вміє футболістів налаштувати на перемогу, тактично озброїв їх, тобто, він ще той майстер своєї справи.

Хто забув, нагадую. що футболісти Оболоні перед грою висловлювались, що ми переможемо біло- блакитних і багатьом це здавалось смішно. Навіть, дуже смішно! Зараз можна посміятись до схочу... Декому здається, що Луческу дуже кваліфікований тренер, а саме футболісти Динамо, м"яко кажучи так собі, але як сталось, що вони склали зброю перед хлопцями майже з палацу піонерів, тобто грали з більше слабкими гравцями, але нічого не зробили, щоб перемогти. Можливо тут щось інше? Можливо той чоловік що біля поля бігає та стрибає , але більше всього голосно репетує , щось не те робить для своєї команди?

Я зовсім не сумую, бо ця подія нагадую прислів"я відоме: Баба з возу, кобилі легше... Сьогодні Динамо остаточно позбавилось від всякого баласту , як то Кубок України , раніше була якась ЛК, і повністю зосередиться на чемпіонаті УПЛ. На кону третя зірка над літерою Д. Все, більше ніщо не заважає грати потужно, вигравати у суперників переконливо та спокійно очолити таблицю та до закінчення чемпіонату залишитись там. Ось і все! Як то кажуть, ніщо не заважає тренерському штабу виграти золоті медалі та повернути повагу вболівальника. І ми побачимо на що здатний пан Луческу саме зараз. Який він тактик, мотиватор та справжній майстер своєї справи. Не висловами, а діями.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.09.2023, 19:57
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Украины Днепр-1 Кривбасс 0 : 0   6 мая 13:00
Верес Минай - : - 6 мая 18:00
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта - : - 6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть