Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що кого цікавить

2023-10-02 10:14 "Нас не цікавить «Шахтар». Нас не цікавить будь-яка інша команда. Нас цікавить наша гра." М.Луческу Футбол ...

"Нас не цікавить «Шахтар». Нас не цікавить будь-яка інша команда. Нас цікавить наша гра." М.Луческу

Футбол така гра, що всіх, хто працює там , або вболіває цікавиться не тільки улюбленою командою, а і здобутками , грою суперників, всією інформацією від світового футболу , яка дає розуміння подальших подій.

Тому цікаво знати все що трапляється у заклятих друзів, у інших суперників, бо це дає підстави прогнозувати хід чемпіонату, робити висновки та міняти тактику . Але, повірити що , як би, містер так не думає, великі сумніви. Тренер повинен думати не тільки про свою команду, гру , але цікавитись всім, що відбувається у футболі. Тому це пусти слова, щоб всю велич тренерського генія показати всім. Розумію, що гра Динамо головний біль у цього містера, але тренер саме він і всі питання тільки до нього. І відповідати на них тільки йому.

Не зовсім розумію, кого це нас не цікавить саме це, але я давно зрозумів, що перемогти в поточному чемпіонаті киянам буде важко без допомоги суперників, яки будуть втрачати очки не тільки з Динамо . Мене цікавить і Шахтар, а і ще багато команд, мене цікавить гра киян, бо саме вона наразі не збалансована і дуже нагадує гойдалки, або синусоїду, бо перед грою футболістів столиці важко відповісти на питання - Хто переможе? Захист у Динамо грає дуже невпевнено, дякую, що в нападі вдається голи забивати, але іноді цього буває недостатньо, або не вдається навіть одного гола забити, як зовсім недавно з пивоварами трапилось. А чому так діється відповіді від тренерського штабу немає. Слів від головного багато, навіть вони в речення складаються, а ось зрозуміти чому, маючі гравців не дуже поганих, навіть краще , ніж у суперників, Динамо тяжко вигравати .

Тут один пан висловився, що йому виявляється шкода Луческу. ( Честно говоря мне жаль Луческу. С его послужным списком, тренировать этих безликих игроков надо иметь неограниченное терпение и нервную систему. )

А те що під його керівництвом Динамо встановило нові рекорди і вони дуже неприємні, не шкода команди з літерою Д , її вболівальників ? Невже не шкода, що Динамо за допомоги подібних персонажів втратило повагу в світі та серед прихильників гри ? Я вже не кажу, що від гри киян давно немає задоволення .

У мене є просте запитання до того пана, що у захоплені Мірчею - що за такий особливий службовий випис у Луческу, де , всі його головні здобутки зроблені в Шахтарі та ще з бразільцями, а де в Динамо ці улюбленці грати на пісках Копакабани, де подібні здобутки в Пітері, збірній Туреччини, де вони ? Чому цей містер не спромігся нічого зробити з звичайними футболістами місцевих або сусідніх країн? Так, для Шахтаря саме Луческу і був справжнім тренером, як то кажуть зірки склались так в той час , але для Динамо він порожнеча, що ми с кожною грою киян бачимо все яскравіше і яскравіше. Він точно не динамівський тренер! Бачу , як наші закляті друзі реагують на працю тренера, я не дуже розумію, навіщо Йовічевіча вони поперли , а на головну посаду приманили Ван Леувена , сподіваючись, що саме з ним Шахтар почне всіх громити, а коли побачили що помилились,
спокійно почали відразу шукати нового. А в Динамо терплять цього містера , напевно, сподіваючись, що одного разу ми прокинемось, а Динамо грає як бажають вболівальники... всі задоволені , суперники знов сумують, а Шахтар ридає , бо Динамо їх точно цікавить.

Вчора Динамо перемогло Александрію, не можу сказати, що легко, як то кажуть однією лівою, але перемога була на боці киян без питань. Погано, що знову захист грав не надійно. Цікаво, що два голи Александрії забив саме той гравець, що у кубковій гри з пивоварами викликав у головного роздратування, навіть звинувачення в поразці, а тут ми побачили зовсім інше. Дуже цікаво, чому так сталось, бо за три дні майстерність не з"являється, а чому така трансформація у Бражко хотів би почути від Луческу.

Як же був правий один вболівальник, який після поразки від Оболоні висловився, що з Алекскандрією кияни переможуть з рахунком 2-1 і ми почуємо звук фанфар і славу легендарному містеру. Помилився він тільки в рахунку, а все інше вгадав до мікронів. Все саме це наразі на сайті!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.10.2023, 10:14
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Италии Салернитана Аталанта 1 : 2   6 мая 19:00
Удинезе Наполи - : - 6 мая 21:45
Чемпионат Франции Лилль Лион - : - 6 мая 22:00
Чемпионат Англии Кр-л Пэлас Ман.Юнайтед - : - 6 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть