Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Полісся - Динамо. Хто на що награв.

2023-10-06 18:12 Бущан - 1 гава, 3 - сейви. Чи міг виручити при голах 2 та 3. Відповідь ...

Бущан - 1 гава, 3 - сейви. Чи міг виручити при голах 2 та 3. Відповідь - ні. Не розумію чому Жора до сих пір "товче пики" цим горе центрбекам після кожної гри. Я грав за колгоспи в молодості і можу навчити як це робити, якщо Жора соромиться. Бо давно пора. Підстава за підставою.

Тимчик - без голови, як завжди + майже результативна помилка в 1 таймі + безглузда жовта.

Дячук - то 1 ліга, ні швидкості, ні позиційної роботи, ні пасу, - і як Луческу то не розуміє, мабуть вже дідусь в глибокому маразмі.

Сирота - наче б то і не наплужив але й не виручив і обороною не керує, нахріна він потрібен?

Дубінчак - старається, бігає, відбирає, подає, прострілює, б'є по чужих воротах, але все не туди і не так. Ну принаймі кращий серед захисників.

Волошин - то зробить щось вдале, на межі зіркового, то зникне на 10-15-20 хвилин. + в обороні дуже слабко. Таке собі ... Не лідер, як ото Гусєв був, наприклад. З Дубінчаком могли б фланг суперників рвати, але то поки вологі мрії.

Андрієвський - ок в атаку більш-менш грає, а в оборону Бражку допомогти? Такий рівень: нульовий в захисті

Бражко - ну так здається всім тепер зрозуміло що до Сидора йому ще далеко. Знову дуже непогана гра вперед (точно краща за Сидорчука) і провальна назад (не рівня УПЛ абсолютно). Але знову ж таки, виправдання є - в оборону він грає один. Андрієвський, Буяльський, Волошин в захисті просто нульові. То ж 2-3 ми будемо пропускати регулярно, як би цю кампашку не тасували.

Буяльський - йому треба паси віддавати, і точні паси а не "на подавись", нема пасів на нього - нема гри комбінаційної попереду. Оті всі навіси простріли Дубінчаків, Тимчиків та Караваєвих то подарунок суперникам. Ефективність близька до 0. Шукайте Бую в позиційній атаці низовим пасом і буде вам щастя.

Караваєв - здається везіння скінчилося і хлоп знов грає на своєму посередньому рівні. Якщо б не червона, то можна було б навіть + ставити за активність і відсутність помилок у захисті.

Ванат - ну як нема комбінаційної гри, то про що казати. Якщо нема точних передач і ти не Мессі, то звісно ти потонеш у тому болоті боротьби. Отже Ванат і розчинився. Нічого особливого.

Кабаєв - значно краще Волошина в захисті, але гірше в нападі, і от хз як тут оцінювати, що для Динамо важливіше. Принципово нічого небезпечного не створив, але зону для Дубінчака створював і пару раз файно це вони використовували. В цілому нічого не зіпсував.

Беніто - а хто це? а де він грав? - черговий маразм від Луческу.

Традиційно зауважую, це ще не дно - нас ще чекає багато цікавинок від ГТ та окремих гравців. Запасаємось поп-корном і іронічно дивимось на тих, хто ще має ілюзії щодо чемпіонства.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.10.2023, 18:12
auto-rasmussen-
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (155 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть