Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Де Луческу, де?

2023-10-07 09:40 Після гри з Поліссям чекав виступ пана Луческу , бо його команда повністю обісралась перед своїми ...

Після гри з Поліссям чекав виступ пана Луческу , бо його команда повністю обісралась перед своїми прихильниками , але так і не дочекався , навіть до ранку суботи. Тут два варіанта - або дідусь вже все сам зрозумів та почав валізу складати, або вирішив відморозитись, чекаючи поки вболівальники трохи заспокоються, а потім знайти винних у поразці і з розумним виглядом донести до вболівальників.

Друге мені здається більш реальним, бо цей містер не здатний оцінювати події , не в змозі робити висновки, та причино- наслідковий зв"язок для нього недоступний. І саме містер самозакохана людина і це про щось говорить. Сумно, що віддуватись за поразку почав капітан Динамо, а де головний, чому він заховався десь?

Але наразі Динамо в такому стані, що треба швидко щось робити з командою, бо третю зірочку над літерою "Д" в цьому сезоні не бачити , як свої вуха. І це вже питання до Суркисів, так , саме до обох братів, бо хоча молодший президент Динамо, Григорій , сподіваюсь, розуміє куди команда потрапила з румунським Дракулою і треба швидко робити кадрові зміни.

На сайті багато думок, що саме футболісти такі погані, тому Динамо має таки результати, але не всі розуміють , що одна людина може все шкереберть повернути і це саме тренер. Тоді, як так сталось, що команда, де грають колишні динамівці, як то кажуть збиті льотчики, і футболісти ніяк не сильніші за киян, спокійно поклали колись легендарну команду на лопатки ? Та ще в меншості.! Як так сталось? А ще нагадую, що зовсім недавно одесити зробили те саме, а потім і пивовари повторили і вчора знову така прикра поразка, але ніяк не випадкова. . Так, динамівські серця наробили багато неприємного в Динамо, але цей містер перевершив всіх колишніх динамівців і ми бачимо ці результати.

Головне, що це не вчора трапилось, поточний сезон кияни провалили повністю, вилетіли з ЛК, Кубка України, гра не задовольняє прихильників, результати в чемпіонаті сумні , але в клубі під назвою Динамо тиша та спокій. Динамо вже догралось до такого, що поразки команди спокійно приймаю, як не було ніколи, бо розумію, що з цім містером нічого гарного не станеться . Він чужерідна особа для Динамо! Це ж так видно навіть сліпим. Сумно, що в клубі цього не бачать...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.10.2023, 09:40
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Италии Ювентус Милан 0 : 0   27 апреля 19:00
Чемпионат Англии Эвертон Брентфорд - : - 27 апреля 19:30
Чемпионат Испании Алавес Сельта - : - 27 апреля 19:30
Чемпионат Германии Байер Штутгарт - : - 27 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть