Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дії завжди краще слів..

2023-10-22 21:32 Знову поганий настрій після гри за участю Динамо, знову програш... і кому, невже грали з командою ...

Знову поганий настрій після гри за участю Динамо, знову програш... і кому, невже грали з командою на голову сильніше Динамо? Та ні... сама гра була скоріше рівна, але коли почув Луческу зрозумів, чому в такому стані команди винний він . Саме цей , як би, містер і більше ніхто іншій! Динамо по схемі цього пана , повинно обов"язково контролювати м"яча , все інше десь далеко, позаду.

Я не чув від тренера киян, що для перемоги треба завжди багато ударів по воротам суперника нанести і саме над цім працювати на тренуваннях , головне завжди цей горезвісний контроль м"яча! Ну і що це дало сьогодні, і в минулої грі теж? А також в нещодавній Лізі Конференцій, бо навіть на ЛЄ не спромоглись награти в УПЛ. Що, панове Суркіс та Луческу??? Невже я це вигадав? Команда Динамо нагадує курку у якої відрубали голову , а вона ще бігає ... Нема дій награних, немає дій свідомих, захист відсутній , немає навіть думки в грі команди. Є контроль м"яча, і на цьому все!

Виникає риторичне та дуже слушне питання - А хто в цьому винний?. Чому Динамо за останні роки грає так, що неможливо дивитись , звичайно, це моя особлива думка і розумію, що не всі з нею згодні. Але з кожним роком епохи містера Динамо перетворюється на команду збірної двору. Синдром барселонський вразив Луческу остаточно , але для цього повинно мати гравців найвищого рівня індивідуальної майстерності , і тренеру теж треба попрацювати, щоб знайти кожному своє місце на полі, бо потрібно на всі 100 відсотків використовувати ціх футболістів. А де в Динамо футболісти , яки в змозі грати , як Барса грала ? Або де наш український Мессі в Динамо ? Їх немає і сьогодні така гра вже не на часі, та копія завжди гірше оригіналу. .. тому ми стали свідками як Динамо з ідеями Луческу так низенько впало, що соромно повинно бути в клубі й тренерському штабі. Але щось там не те діється. Повне мовчання, тиша та очікування невідомо чогось. Мені це невідомо, але Суркісу та його підлеглим сподіваюсь відомо що вони чекають.

Ось дивлюсь на заклятих друзів і дивуюсь, як вони за два роки змінили двох тренерів і нараз шукають ще одного . І роблять це спокійно , бо розуміють, що тренер для команди дуже вагомий, бо саме він мозок команди. Але чому для Суркіса це не є прикладом не розумію. Навіть контракт з головним правильно скласти так і не навчились. Динамо вже , як то кажуть, догралось до клямки і давно треба робити дії хірургічні. Терапія вже нічого не принесе.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.10.2023, 21:32
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Украины Рух Верес 0 : 1   27 апреля 18:00
Чемпионат Италии Ювентус Милан - : - 27 апреля 19:00
Чемпионат Англии Эвертон Брентфорд - : - 27 апреля 19:30
Чемпионат Испании Алавес Сельта - : - 27 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть