Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Не про гру

2023-10-23 17:50 Згадайте, як мучилось Дніпро домаксимівського періоду, нібито намагаючись зрозуміти хто ж воно. Хто тоді тільки над ...

Згадайте, як мучилось Дніпро домаксимівського періоду, нібито намагаючись зрозуміти хто ж воно. Хто тоді тільки над ними не знущався. Програш Оболоні, нічия з Минаєм і ЛНЗ, програші дуелей Панатінаікосу, Славії, Спартаку з Трнави. Чи не досить цього для віце - чемпіона України, чи не стидно за це нам, українським вболівальникам.

І ось прийшов Максимов. Я ніколи не був в захваті від його тренерського мистецтва і талану. Та все ж скажу, що Максимов вміє організовувати гру команди. Хай ця гра буде не видовищна, без купи голів (в п’яти іграх Дніпро забив лише 6 голів), але Дніпро з Максимовим за п'ять турів зуміло взяти 13 балах в турнірну таблицю, а ця ж сама команда з його попередниками – 5 очків в 4-ьох іграх.

Іншими словами, ми бачимо роль особистості тренера в діях команди. Чого абсолютно не бачимо в Динамо. До того ж нам буквально кричать, що заміна одного тренер іншим нічого не дасть, бо, як постійно стверджує то й же Луческу, Динамо не має кваліфікованих футболістів і від зміни тренера нічого не відбудеться. А Дніпро і Шахтар намагаються спростувати ці постулати від Луческу і Суркісів. І часто спростовують.

На мою думку Луческу втратив зв'язок з командою і живе в паралельній реальності відносно гравців. Футболісти живуть одним життям, а тренер – іншим. Тренер постійно жаліється на футболістів, стверджує, що вони не володіють необхідною майстерністю, тренер всі провали списує на гравців і лише раз, вчора, вичавив із себе, що і він винен, що він не зумів підвести молодих гравців до турніру. Тому я думаю, що, щоб не говорили гравці, які б лестощі не підспівували румуну, але такий стан вже і їм також набрид до чортиків. Та й як вони можуть відносились до свого коуча, якщо гравцям зменшили зарплату на 30-50%, обіцяючи повернути, якщо Динамо вийде в Лігу Чемпіонів, а тренеру, що обіцяв їх вивести в цю Лігу і не вивів, зарплату не зменшували. Дивись тут

Я часто ставлю собі запитання, чому, чому, чорт забирай, до сих пір не звільнений Луческу з Динамо? Можливо він вміє переконувати Суркіса як Остап Бендер Кісу Вороб’янінова (Молитесь на меня! Вино, женщины, карты вам обеспечены), а можливо має якийсь компромат на братів, все може бути, бо в любій іншій команді, хоч УПЛ, хоч в команді з топ- 5 чемпіонатів, тренера, в якого команда деградує вже третій сезон звільнили б без жалю під три чорти. А тут: четверте місце в чемпіонаті України минулого року, непопадання в найслабшу за рівнем Лігу - Лігу Конференцій (а це прямий збиток в 5-6 млн. євро), виліт з Кубку України від дебютанту чемпіонату, і як бог сонця Геліос на вершині Колоса Родоського – три поразки в восьми іграх нинішнього чемпіонату - і нічого... Тиша... Гробова...

І останнє. До Суркісів не піде працювати жоден нормальний тренер з європейським менталітетом. І не через війну. В інші ж команди під час війни йшли іноземні тренери (Йовович, Леувен, Лалатович, мало, але йшли). А до Суркіса не йдуть, як не йшли і до війни. Чому? По - перше, тому, що такий тренер не ніколи не дозволить втручатись власникам в чисто футбольні справи. По - друге, тому, що такий тренер не дозволить розпродавати лідерів команди, і нікого не придбати. І по – третє, основне, такий тренер не зрозуміє до втрати пульсу, як отримувати зарплату на рівні 20…30 тис. гривень в місяць від клубу плюс добавку в 100 тис. євро з від якихось "Newport Managmet" чи "Динамо Київ Кіпр ЛТД". На такі умови можуть піти лише спеціалісти з совковим менталітетом і Луческу.

А тренером Шахтаря швидше за все завтра стане боснієць Маріно Пушич, помічник Арне Слота, який на чолі Фейєнорду розгромив весною Щахтар, 1:7.

З повагою,
Скіф

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.10.2023, 17:50
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть