Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хто винний?

2023-10-28 18:34 Коли моя жінка після матчу запитала який рахунок матчу з Колосом, виибачайте , але не маю ...

Коли моя жінка після матчу запитала який рахунок матчу з Колосом, виибачайте , але не маю змоги висловити дослівно що вона видала , бо там дуже багато нецензурних слів , проте вона ніяк не вболівальник футболу , але це Динамо її теж дістало. Що казати про мене. Це вже справжні корчі команди з назвою Динамо.

Щоб так грали кияни я ніколи в своєму житті ще не бачив. Так, не завжди Динамо всіх однією лівою перемагало в минулому , було всяке, але тільки не те, що бачу і особливо останні два роки. Вже очевидно, що Суркіс помилився з призначенням містера головним , але це ясно нам, вболівальникам. Після кожного матчу поточного сезону вболівальники волають, репетують , пишуть гнівні коментарі та пости, а керівники клубу, команди роблять вигляд, що все гаразд, все під контролем .

Іноді на різних сайтах з"являється новина, що зовсім скоро Луческу піде курсом руського корабля, але, якщо до кінця з цією новиною ознайомитись, стає зрозумілим що ця подія не раніше січня відбудеться. Можливо Луческу має на Суркіса компромат, тому останній не бажає зробити відчайдушний крок , щоб ця особа більше ніколи не мала особистого відношення до клубу . Все можливо, бо коли бачу дії інших клубів по відношенню до наслідків праці тренерів ,то ніяк не розумію пана Суркіса. Як можна його поведінку зрозуміти? Ще трохи часу і від Динамо залишаться тільки літера, спогади вболівальників, та велика образа на керівництво клубу.

Вже зрозуміло, що три зірочки над літерою Д нам не доведеться в цьому сезоні побачити. Якщо щось незвичайне не станеться. Тут є велика група підтримки думки, що головне в футболі майстерність гравців. Це фундамент команди, це стовп , на якому все будується . Мовляв, вони і самі в змозі перемагати суперників без ідей тренера, головне бути професіоналом вищого гатунка . А для цієї групи тренер , як керівник офісу президента, коли команда грає чудово та місце в таблиці на перших сходинках то , добре, а коли результати команди не дуже гарні, винні футболісти, судді, ще хтось, бо академія готує погану молодь, гравці ледарі, не вміють нічого , судді- сволота, проте претензії до тренера відхиляють відразу, бо він недоторканий . Він- Мєсія!

Сьогодні казати, що такий жах в Динамо збудований футболістами - повня маячня, або дурня. Це простий привід зайти винного в такому стані Динамо, але все набагато складніше. Як то кажуть - риба гниє з голови. А це ми бачимо по діях президента клуба та тренера і чуємо що вони кажуть...Дуже зрозуміло хто зробив це Динамо!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.10.2023, 18:34
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть