Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

протистояння "Динамо" та "Шахтаря" є найбільш популярними серед вболівальників поєдинками і окрасою нашого чемпіонату.

2023-11-01 15:58 Два видуманих "арбітром" порушення ,дві жовтих за ці два порушення- і вилучення основного гравця Динамо, який ... протистояння "Динамо" та "Шахтаря" є найбільш популярними серед вболівальників поєдинками і окрасою нашого чемпіонату.

Два видуманих "арбітром" порушення ,дві жовтих за ці два порушення- і вилучення основного гравця Динамо, який є єдиним форвардом команди на даний час...

-а раніше ж були часи дивні та так як ото було 27 липня 2018 року, відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України.

Ретельно вивчивши матеріали справи "Про вилучення футболіста ФК "Шахтар" Донецьк Гонсалвеса Доса Сантоса Ісмаїлі у матчі за Суперкубок України з футболу -

ФК "Шахтар" Донецьк - ФК "Динамо" Київ", КДК вирішив: за червону картку, отриману на 90+5-й хвилині у матчі за Суперкубок України, відсторонити Ісмаїлі на два матчі.

При розгляді справи Ісмаїлі до уваги прийнято наступне. По-перше, раніше подібних грубих порушень у цього гравця не було. По-друге, протистояння "Динамо" та "Шахтаря" є найбільш популярними серед вболівальників поєдинками і окрасою нашого чемпіонату. Тому серед іншого важливо, щоб команди провели ці матчі у найсильніших складах.

"Шахтар", зокрема, спрямував до КДК листа, де наполягав на дискваліфікації двох гравців "Динамо" - Томаша Кендзьори та Тамаша Кадара. Ці два футболісти штовхали гравця ФК "Шахтар" Андрія Тотовицького, коли той лежав на газоні наприкінці матчу. Між іншим, зважаючи на те, що гра не була зупинена (м’яч знаходився в руках голкіпера "Динамо") такі дії футболістів вимагали не лише покарання самих гравців, але і призначення 11-метрового удару. Саме після цього моменту і відбулася конфліктна ситуація на полі. Вона завершилась масовою штовханиною, в якій активну участь взяли гравець "Динамо" Бурда та футболіст "Шахтаря" Ісмаїлі.

Ми по декілька разів переглянули всі наявні відео. Але, на жаль, відео, яке б допомогло встановити чітку і детальну картину сутички, немає. Тому, повторююсь, після ретельного вивчення усіх наявних матеріалів справи КДК ФФУ вирішив відсторонити Ісмаїлі на дві гри та не брати до уваги лист ФК "Шахтар", в якому клуб вимагає відсторонення двох гравців ФК "Динамо" Київ мінімум на три матчі" - розповів офіційному сайту ФФУ голова КДК Андрій Шумілов.

Зазначимо, що Ісмаїлі вже пропустив одну гру, а матчем проти "Арсеналу-Київ" бразилець вичерпує своє покарання.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.11.2023, 15:58
01.11.2023, 15:58
521701 3 kna, auto-v4, auto-denis90
auto-dk10
Автор:
Статус:
Наставник (1736 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть