Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що, знову?

2023-11-04 08:57 Коли віслюку починають приділяти багато уваги, він починає себе бачити конякою. Теж саме буває з деякими ...

Коли віслюку починають приділяти багато уваги, він починає себе бачити конякою. Теж саме буває з деякими чоловіками. Особливо, коли вони мають владу . Неважливо яку, але влада дає змогу приймати рішення особисто, незважаючи на застереження оточення. Не встигли рани вболівальників загоїтись від чергової поразки Динамо та відставки Луческу , як нам новий шедевр менеджменту Динамо запропонували - тепер головний тренер команди Шовковський.

Не маю особисто до САШО ніяких питань, як до гравця до нього велика пошана, а як до тренерського хисту не знаю нічого, тому дуже великі сумніви, що тепер Динамо почне грати потужно, швидко , набирати очки, що колись було . Якщо це тимчасово призначений головний тренер, то тоді все гаразд, як це було коли Луческу робили операцію, а якщо знову пресловуті динамівські серця почнуть Динамо до чергового провалу тренувати, можливо треба в клубі замислитись. Хоча, здається, розум давно покинув славетний колись клуб Динамо і ми все це бачимо на протязі мабуть десь біля 20 років, тому сподівання лише на щасливий випадок ... Як казав мій старій товариш: Розум на планеті, та навіть у футбольному клубі величінь постійна , а кількість людей при цьому зростає... Де ж набратися розуму для всіх?

Дуже довго клуб Динамо, в особі президента Суркіса просто знущався над прихильниками команди, бо він робив таке, що і досі не зрозуміло навіщо призначати колишніх гравців, тільки потому, що вони грали у Лобановського, і можливо десь конспекти Метра у них приховані. Це ж не смішно, бо повна дурість. Думаю, що після двох - трьох невдач треба було щось змінити та шукати тренера подалі від Київа , але це не Динамо було б , бо мабуть в клубі вирішили перевірити усіх колишніх гравців , хто має бажання бути тренером. Здається в київському клубі головна думка була така : невже вони не здатні повернути Динамо до того періоду , коли грали самі ? Але час дав нам всім змогу побачити помилковість подібних дій.

Наразі Динамо потрібен кризовий менеджер, щоб з ями команду витягнути, як той відомий барон Мюнгаузен себе та коня за волосся витяг, а на що здатний Шовковський в цій ситуації , навіть не розумію. Я не проти Шовковського , здається він порядна та добра людина, гарний воротар, але він у такий ситуації, що йому не позаздрити, та немає впевненості, що все буде добре, і тоді , що, знову доведеться шукати нового головного... ? І скільки ця тренерська чехарда буде тривати, хто знає відповідь? Розумію, що відповіді на це запитання не буде, бо Суркіс, той що Ігор, а саме він здатний відповісти на нього, людина високодумна, зневажлива до вболівальників та самозакохана. Тобто - тиша чекає нас всіх. А час все розставить по місцям. А ми це побачимо...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.11.2023, 08:57
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть