Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

ВІдповідь Алієву на : «Фарион, ты не кукарекай там, понятно?»

2023-11-09 00:51 Юрій Руф український поет, видавець, сценарист, засновник концептуального літературного проєкту «Дух Нації» і мілітарної rock-сцени. Послідовний ...

Юрій Руф український поет, видавець, сценарист, засновник концептуального літературного проєкту «Дух Нації» і мілітарної rock-сцени. Послідовний критик усіх видів алко-субкультур. Стрілець 24 Бригади Короля Данила ЗСУ. За фахом — вчений-технолог у галузі математичних процесів деревообробки, загинув 1 квітня 2022 (41 рік) Луганська область, Україна,на тему російської мови сказав наступне: "Всі аргументи які ви чуєте на захист російської мови в Україні-лише версія російської пропаганди" Коли я почув Арестовича і Фейгіна,які назвали Стерненка нацистом,то я був дуже здивований,але потім поліз Бойко,який до того не вилазив від путлера з медведчуком,і абсолютно ясно чого він бажає Азову і ВСУ і куча таких бойків вІльно ходять по Україні.

Баканов ,який назначав на посади офіцерів, які. як люди говорять, насправді слукжили в ФСБ,я навіть зрадниками їх не можу назвати,бо вони вороги і повернулися вже на місце основної служби. І нічого,народ України не змів їх,Бойко герой України, Виявляється ворог Фаріон. Фаріон не ворог Азову, вона тільки хоче щоб в ВСУ була українська,тому що російська принесла нам війну і принесе ще немало проблем і горя. Алієву раджу не чіпати Фаріон, спочатку нехай вб'є хоч одного ворога на фронті,а потім рота відкриває. Я вважаю що маю таке право як і Алієв бути опублікованим.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.11.2023, 00:51
09.11.2023, 00:51
524006 1 Devil2000
auto-cherkaskij-varenik
Статус:
Наставник (1522 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Динамо Колос 0 : 0   5 мая 15:30
Чемпионат Англии Брайтон Астон Вилла - : - 5 мая 16:00
Челси Вест Хэм - : - 5 мая 16:00
Чемпионат Италии Верона Фиорентина - : - 5 мая 16:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть