Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Чудова неділя!

2023-11-13 08:55 Вчора був дуже чудовий день. Навіть дуже чудовий.! Динамо перемогло, Шахтар втратив очки. А до цього ...

Вчора був дуже чудовий день. Навіть дуже чудовий.! Динамо перемогло, Шахтар втратив очки. А до цього ми весь тиждень тільки і бачили та чули , як в захваті від перемоги наших заклятих друзів над Барселоною чорно- померанчовий світ України. Як всі футбольні сайти були наповнені несамовитою радістю, немов шахтарі виграли Лігу Чемпіонів.

Одна перемога, а стільки щастя. Колись кияни перемогли цю Барселону з зовсім непристойним рахунком, але пам"ятаю що Лобановський тоді висловив: Ми ще нічого не виграли, навіть після перемоги над іспанцями ! А тут стільки галасу, стільки радощі... Теж саме можу сказати про перше місце в таблиці УПЛ Кривбасу, як самі футболісти та навіть Гагарін, що перед початком матчу з Динамо випромінював надію на перемогу та висловлював вболівальникам думку, що Динамо в кризі. Тобто всі вони чекали чергової невдачі Динамо. Але не дочекались! Проте закляті друзі киян втратили очки. Так, це футбол і в ньому буває , що завгодно , тому так багато ємоцій . Яки не завжди перетворюються в голи, очки та перемоги.

Але кияни, що в кризі, доволі спокійно поставили вискочок з Кривого рогу на місце, а дніпряни принизили померанчових та ще як. Кажу , що команда з Кривого Рогу саме вискочка не випадково, просто умови так склались, що цій команді не використовувати їх було нерозумно. А вчора ми всі побачили справжній Кривбас, коли з ним грає навіть не справжнє Динамо, а поки щось схоже на цю команду. Сумно було чути головного Кривбасу, бо його команда програла ніяк не випадково , віпадково Кривбас був на чолі таблиці . Статистика не бреше , кияни завдали 21 удару по воротам суперника, чого не було вже дуже давно. Це дає надію, що Динамо може втрутитися в чемпіонську гонку при умові, що команда буде грати в свій футбол. Тільки в свій, а не копіювати когось, як було раніше. Всього тиждень в Динамо новий тренер, точніше він не такий і новий, але з повноваженнями головного саме тиждень , і все швидко змінити просто неможливо. Але вчора при всіх недоліках , команда спокійно здобула перемогу і рахунок міг бути скоріше 3-0 або ще більше, ніж навіть 2-1. Гольових моментів було у киян набагато більше, ніж зовсім нещодавно, а саме це дає надію.

Але просте питання не дає спокою, як так сталось, що команда, якою пишались в Україні, захоплювались в Європі , впала так низенько, як та чому так сталось. Ось вчора ми мали змогу побачити що тримання м"яча нічого не дає , а кількість гольових моментів та ударів обов"язково перетворюється у голи. Так, швидкий гол , став в нагоді киянам, а потім червона картка захиснику хазяїв поля, шанси на перемогу Кривбасу довела мабуть до нуля. Не скористатись чисельною перевагою було б нерозумно. Тому ми не побачили Беніто у другому таймі . Він маючи в першому таймі зліва двох вільних динамівців не віддав їм пас , а почав щось схоже на майстерність демонструвати та втратив м"яч, а в динамівському футболі це вже клініка. Але все ж просте питання - хто винен і що робити всім вболівальникам муляє й досі. Дивіться, всі команди не краще Динамо по підбору гравців, тренер киян був, як би, не випадковий, він знав що робити, але бачити як грало Динамо було болісно та сумно. І саме на фоні гри інших команд, точніше результатів від їхньої гри. Вчора ми побачили на що здатні суперники киян, і на що здатні динамівці коли грають не у тримання м"яча, і це разом викликає вже сум та надію. Сум, чому раніше грали у футбол, який не має ніякого відношення до динамівського стилю , а надія, бо навіть вчора нам продемонстрували, що в команді є позитивні зміни. Можливо, це тільки нотатки, але вони дуже приємно здивували рахунком. Непогано , щоб і далі так було!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.11.2023, 08:55
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 2 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть