Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Згадуючи Симона Петлюру

2023-12-04 09:28 Вчора матч між Мінаєм та київським Динамо не відбувся, Вболівальники марно чекали на нього, бо гра ...

Вчора матч між Мінаєм та київським Динамо не відбувся, Вболівальники марно чекали на нього, бо гра була спочатку відтермінована, а потім перенесена на невизначений строк. На перший погляд тому що повітряна тривога не дозволила грати. Але ні, не саме вона, бо через півтори години можна було гру продовжити і почалось саме дуже цікаве, бо наближалась темрява , а стадіон не мав освітлення.

Яка там гра , коли неможливо трансляцію зробити. Колись Козьма Прутков казав: "Дивись в корінь" І якщо подивится саме туди, то виникає дуже багато питань і вони всі нашій улюбленій АФУ. Як так сталось і чому, що при візначенні стадіону де повинні грати команди УПЛ , були порушені норми регламенту, який саме панами АФУ був складений та затверджений? Ну, як так сталося?

Цей стадіон був більше схожий на пасовище корів. ніж для гри у футбол- освітлення немає, трибун теж немає, сніг не прибраний , тощо. Чому й досі в АФУ не дотримуються норм регламенту, роблять дії, які повністю дескредитують це збіговисько шахраїв ? Але якщо на це подивиться під іншім кутом, побачимо, що є одна команда для якої завжди йдуть на зустріч, і це не Динамо, а всі інші як сироти у дитячому будинку, і таких прикладів можна навести безліч. Те, що вчора сталось у Мінаї повністю підпадає під санкціі невиконання регламенту приймаючою командою. Але ж, ні, підписаний представниками цього АФУ та обох команд договір про перенесення матчу на невизначений термін викликає ще більше питань. Це повна самодіяльність , яка не має ніякого відношення до правових дій та як би відбілюе незграбність такої улюбленої АФУ.

Колись Симон Петлюра казав : Не так страшні московські воші, як українські гніди. І сьогодня здається що він повернувся з минулого и побачив саме це. Те, що війна не дає грати у футбол нормально, зрозуміло майже два роки всім, крім панів в Будинку Футбола. Що вони там роблять, навіщо вони там - це головне питання сьогодні. Звичайно мені. Не здивуюсь, що декому дуже подобається діяльність сучасної АФУ, навіть не зважаючі що президент та його поплічник у в"язниці досі . Але коли навколо темрява і плутанина дуже легко робити свій особистий бізнес. Що ми маємо можливість бачити. Тількі трохи оченята потрібно відкрити та зрозуміти, що це наша реальність , а не фантастичний твір відомого письменика. Сумно від цього, бо справжньої справедливості навіть у футболі, нам доведеться ще довго чекати. Гниди ще поруч з нами.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.12.2023, 09:28
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть