Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хто винен, що матч Минай – Динамо не відбувся?!

2023-12-05 10:00 Знову замість обговорення матчу за участю Динамо, доводиться про інше висловлюватись. Як би вболівальники Динамо не ...

Знову замість обговорення матчу за участю Динамо, доводиться про інше висловлюватись. Як би вболівальники Динамо не відносились до Циганика, а він на це сповна заслуговує, бо дуже багато дурниць несе в етер, Ігор дуже точно визначив винних у подіях минулого понеділка в матчі Мінай - Динамо.

Інше питання , а чому керівники Динамо погодились на перенесення матчу , мабуть не розуміючі, що навесні киянам доведеться грати через два дні на третій , бо помилка Луческу з відкладанням деяких матчів , як би для кращої підготовки до Лізі Конференцій , повністю не виправдала себе , а наразі ще більше посилилась. І ще сумно, що керівники київського клубу мовчки погодились з рішенням УПЛ , та також мовчки повернулись з Закарпаття до Київа, і повна тиша від Суркіса , там де потрібно відкрити рота і всі претензії вісловити. А вони не тільки організаційні, але і фінансові.

Ігор Циганик у своїй авторській програмі Циганик LIVE пояснив, кого вважає головним винуватцем того, що матч Минай – Динамо не відбувся за календарем Ось цей текст.

"Матч Минай – Динамо не відбувся виключно через недбалість наших футбольних функціонерів. І тут хтось має нести покарання. Як це було. Це календарний матч 16-го туру УПЛ. Динамо думало, як добиратися, вирішили доїжджати туди потягом, а не автобусом. Доїхали до Ужгорода, там вони готувалися, вийшли на гру і на 2-й хвилині пролунала повітряна тривога, яка довго тривала. Після цього було ухвалено рішення, що догравати неможливо, бо на стадіоні немає штучного освітлення і забезпечити проведення поєдинку неможливо. Як це пояснити? Ужгород! Це не Кривий Ріг, не Дніпро, не Харків. У нас півтора роки лунають тривоги. Невже не можна було передбачати таку історію, що повітряна тривога може бути тривалий час. Там у принципі можна було проводити матч. Впевнений, що Динамо цього хотіло. Бо не було сенсу їм їхати, потім, не зігравши, повертатися і все одно сюди їхати, щоби зіграти цей матч. А проблема вся в тому, що у нас центр ліцензування УАФ багато-багато років займається лише тим, що отримує винагороду за те, щоб допускати чи не допускати клуби до змагань, до чемпіонату. Про це всі говорять. Це безлад, який є в українському футболі. Так не можна. Винен абсолютно чітко центр ліцензування, який дав змогу Минаю заявити цей стадіон без жодних умов. Можна ж було якось домовитися з умовою, що якщо немає освітлення, тоді відповідальність несе клуб. Бо не можна проводити матчі на стадіонах, де немає штучного освітлення. Там більше, що поряд є стадіон Авангард і можна було прорахувати всю цю історію. Звичайно, тривоги не можна прорахувати, але можливість того, що у нас грудень місяць, і у нас темніє о 16:00 – 17:00 Це можна прорахувати? Можна було прорахувати. Чому видали Минаю ліцензію на цей стадіон без умов? Чому УПЛ на це не зреагувала?

Тепер УПЛ визнала цей поєдинок недограним через тривалу повітряну тривогу і вирішила його перенести на пізніший термін. Хто компенсує Динамо виїзд на цей матч? Це не форс-мажорна обставина. Форс-мажорна обставини – це якби стадіон відповідав усім вимогам і тривога тривала цілий день. Так буває. А тепер ми розуміємо, що якби був повноцінний стадіон зі штучним освітленням, то ця гра відбулася, трохи пізніше по часу, але відбулася. Де зараз шукати дірки у календарі для того, щоби зіграти цей матч? Ви бачили скільки у нас недограних матчів? У мене таке враження, що в нас лідери навесні гратимуть через кожні два дні. Чому видали цю ліцензію? Я думаю, що Динамо зараз розмірковує над тим, щоб оскаржити рішення Прем'єр-ліги дограти матч пізніше у КДК. Нехай Контрольно-дисциплінарний комітет пояснить, чому трапилася така ситуація? Чому матч не відбувся? Хто компенсує витрати? Хтось же ж має понести за це відповідальність… Щоби ви розуміли у нас центр ліцензування це організація, яка настільки гнучка, особливо коли рівень безмежної вдячності від тих людей, які просять ліцензію, збільшується. Це просто неможливо. Може досить? Може час поставити край цим всім питанням?"

Циганик дуже яскраво визнав винних в зірваному матчі, але він тільки голос незадоволеного вболівальника , та не має ніяких інструментів щось змінити, крім висловлювати збурення шанувальників Динамо та взагалі, футболу. Для цього є президент Динамо, є багато осіб в клубі, яки повинні не мовчати, а взяти за горлянку Прем"єр-лігу в обличчі КДК та оскаржити її рішення, або в крайньому випадку , вимагати компенсацію фінансових втрат Динамо саме центром ліцензування. Пане, Суркіс, приклад Шахтаря нічого Вам не нагадує? Справедливість повинна бути для всіх! А винні покарані!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.12.2023, 10:00
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть