Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кінець - справі вінець

2023-12-12 09:46 Все, нарешті футбол в цьому році закінчився. Добре, що Динамо перемогло, але особливого задоволення та насолоди ...

Все, нарешті футбол в цьому році закінчився. Добре, що Динамо перемогло, але особливого задоволення та насолоди гра не принесла. Думаю, що втома від такого тяжкого року , в основному в області психології, та провал в грі киян , не могли не позначитись вчора. Останній матч, за участю Динамо викликав багато емоцій та не завжди приємних.

Почну з того, що Оболонь просто зламала гру більше досвідченим киянам . Багато хто здивується, але видалення захисника Оболоні для Динамо стало , як би, ведмежою послугою, бо хазяї поля почали потирати руки, тобто ноги, з думкою, що зараз ми вам покажемо однією лівою .

Але сталось інше. Ага, як же - думали пивовари, зараз, тільки почекайте! По -перше, Динамо не вміє грати першим номером в позиційному футболі, той стиль, що має назву мірча- стайл ніякого відношення до ідеальної класичної гри Динамо не має. Стиль Динамо- це швидкі контратаки, пресінг, колективний відбір м"яча та використання стандартів. Тільки Оболонь стала всім складом в захист, не давала вільно м"яча приймати , а проти трамваю грати всім важко, немає вільних зон, нема швидкості , а майстерніть 80 рівня , щоб самотужки обыграти суперника, відсутня у гравців Динамо повністю. Останні роки кияни грали не в свій футбол, тому не випадково впали до самісінького дна. Але змінити все це дуже важко, та ще швидко. Тому ми і побачили вчора футбол , який довго насаджував один румун. Перевага була на боці Динамо - володіння м"ячем переважало, як зовсім не так давно чули - контроль м"ча спосіб перемогти, але все це нічого не давало, голів не було, навіть моментів не створювали. І це з огляду на те, що пивовари грали в меншості. Дальні удари Бражка ні до чого не призвели, всі вони були неточні.

Другий тайм продовжив всі події першого , аж поки не вдалось гол забити Кичаку. Після цього динамівці заграли більш впевненіше, бо суперник нічого нового не застосував, грав як і раніше в трамвай- стайл. А після пенальті все стало остаточно зрозумілим, хто переможе в цьому матчі. Тому крапка в цьому році була переможна та головне, наповнена трьома пунктами, що дало трохи піднятись в таблиці чемпіонату. Сподіваюсь, навіть дуже сподіваюсь, що Шовковський бачить всі недоліки гри сучасного Динамо і в новому році йому вдасться щось змінити в команді. Непогано було б придбати більш потужних футболістів, але це вже дії Суркіса. Приклад Шахтаря просто повинен надихнути молодшого на придбання нових гравців, бо вирішити головну ідею - перемогти в чемпіонаті без кадрових змін та придбань буде важко, якщо не неможливо. Таки справи, маялята! А нам залишилось чекати , чекати та чекати.. третя зірочка над літерою Д повинна додати сил на наснаги всім!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.12.2023, 09:46
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Франции Ланс Лорьян 2 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Александрия Рух - : - 4 мая 13:00
Чемпионат Англии Арсенал Борнмут - : - 4 мая 14:30
Чемпионат Испании Реал С-дад Лас-Пальмас - : - 4 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть