Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Шовковський?

2023-12-12 12:21 Призначення Шовковського звичайно визве бурю овацій від вболівальників Динамо. Здається, що це рішення Суркіса є абсолютно ... Шовковський?

Призначення Шовковського звичайно визве бурю овацій від вболівальників Динамо. Здається, що це рішення Суркіса є абсолютно вірним. Та й чисто логічно, Суркіс після таких вдалих результатів в чотирьох останніх матчах не міг не призначити Шовковського повноційним головним тренером.

Але давайте подумаємо, чи буде це знову ж таки, емоційне рішення Джуніора корисним для Динамо.


Якщо вимагати від Динамо лише перемог в УПЛ, то це рішення є АБСОЛЮТНО вірним і правомірним, то того ж і економічним, і бюджетним. Динамо, маючи один з найбільш потужних складів в УПЛ, з великою долею вірогідності скоріше за все зможе виграти цей чемпіонат України. Я про це писав і раніше, і не раз, стверджуючи, що для рішення цієї задачі необхідно лише одне: прибрати з команди Луческу і не вимагати грати від цих динамівців в ту гру, в яку вони не вміють грати.

Та як кому, але мені, вболівальнику Динамо з майже 60-річним стажем, така задача не є достатньою. Звичайно, я хочу перемог Динамо в Європі, дуже хочу, але, розуміючи фінансовий стан господаря Динамо, його абсолютне невміння вести бізнес, мені б було достатньо і того, щоб Динамо стало не тільки чемпіоном, а було б справжнім ЛІДЕРОМ і НОВАТОРОМ хоча б на футбольних полях України, яким воно було за часів Маслова і Лобановського.

Але, вибачте, саме цього я і не бачу. Я бачу лише те, що Динамо, спростивши гру до колгоспного рівня, лонгболами, контратаками, використанням стандартних положень (точніше – кутових) перемагає суперників, які до того ж знаходяться в неповному складі. Згадайте, що три гри з чотирьох команда Шовковського грала в більшості з першого тайму, а в двох матчах з 12-ої хвилини (я тут не буду піддавати під сумнів вилучення, не про них). Та, як бачили всі Ви, колеги, отримавши більшість команда Шовковського не вміє і не знає як її використати. Інколи здається, що Динамо для перемоги потрібно віддати ініціативу.

Так, Шовковський розкріпостив киян. Так, Шовковський повернувся до налаштувань, в які вміє грати саме ця команда, команда гравців яких вчив грати в «бий –біжи» Костюк.

«Сим побєдіши». І перемає Динамо такі ж самі невиразні і посередні команди УПЛ. Повторяю, якщо цього досить для Суркіса, то це не Динамо (Київ), а Динамо (Суркіс). Воно має право на життя, воно має право на перемоги, воно має право на вболівання за нього, але воно все ж таки буде не Динамо, а динамо.

І дивлячись на гру цього Динамо, Динамо від Шовковського, я не бачу, щоб новий тренер зміг надати чогось нового цьому Динамо, щоб зробити його ЛІДЕРОМ і ФЛАГМАНОМ українського футболу, на якого захочуть рівнятись інші клуби УПЛ, в тому числі й клуб з Донецька.

Підтверження, будь ласка. Динамо проти Руху, команди пацанів з дитсадку, виграє лише за рахунок ляпів воротаря, а в другому таймі, маючи 63% володіння м’ячем, не зуміла забити хоча б малесенький гол і нанесла стільки ж ударів по воротам, скільки і в першому таймі, коли володіла м’ячем лише 42% часу.

Та і у вчорашній грі маючи перевагу в кількості гравців, а з 84-ої хвилини в два гравця, володіючи в другому таймі 70-ти відсотків часу, зуміла реалізувати свою перевагу лише на 89 хвилині, та й то з пенальті.

Так, Шовковський лише чотири гри стояв у керма Динамо. Але за ці чотири гри вже можна було б впровадити якісь малюгесенькі зміни в грі, а не лише відкотитись назад до «бий – біжи» і жорсткого пресингу. Тому, можливо, прийняли з радістю гравці Динамо звістку про те, що Шовковський призначений повноцінним головним тренером, надіючись, що він не буде вимагати від них грати в футбол через контроль м’яча, в який вони грати не вміють і якому не вчив, а вимагав від них грати Луческу. Якщо це так, то це шлях в нікуди. Шлях в напрямку Стяуа, Партизана, Депортиво, Парми, Лідса, Кайзерслаутерна, Вердера, які колись були великими клубами, а нині тягнуть жалюгідне існування. Саме цього я і боюсь.

Хоч може я і правий. Тому буду з цікавістю спостерігати за цим Динамо.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.12.2023, 12:21
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Франции ПСЖ Гавр 3 : 3 Закончился
Чемпионат Украины Заря Оболонь - : - 28 апреля 13:00
Чемпионат Италии Интер Торино - : - 28 апреля 13:30
Чемпионат Франции Мец Лилль - : - 28 апреля 14:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть