Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Суркіс - Дюма укр.футболу ?

2023-12-17 17:34 Вале́рій Іва́нович Пересоля́к — український митник-контрабандист та футбольний функціонер. Потрапив під санкції Ради національної безпеки і ...  Суркіс - Дюма укр.футболу ?

Вале́рій Іва́нович Пересоля́к — український митник-контрабандист та футбольний функціонер. Потрапив під санкції Ради національної безпеки і оборони України як ключовий організатор контрабанди в Закарпатській області. Засновник, власник та президент футбольного клубу Прем'єр-ліги «Минай». Вікіпедія

"Досить здивувала нас публічна заява Ігоря Суркіса про те, що "Минай" має їхати грати до Києва.

Я думав, що у нас нормальні товариські відносини з футбольним клубом "Динамо" і ми поважаємо кожного, хто розвиває український футбол. Я дзвонив Ігорю Михайловичу тоді, коли ухвалювали рішення про перенесення гри, і ми нормально поговорили і зійшлися на тому, що пізніше вирішимо між собою, де і коли грати.

За всі наші чотири сезони в УПЛ у нас не було конфліктів із жодним клубом. Завжди йдемо назустріч колегам, а вони - нам. Але в цій ситуації все раптом вирішили без нас.

Наступного дня після слів президента "Динамо" ми отримуємо той самий лист від УАФ із рішенням щодо стадіону. Дуже не хочу вірити, що заява Динамо і дії УАФ пов'язані між собою. Але все виглядає саме так. Візьміть хоча б ось цей факт: першим публічно сказав про цей лист працівник "Динамо" Сергій Мохник. На той момент ми ще не знали про цей лист і він ще ніде не був опублікований, а Мохник уже про нього розповідав. Звідки ж він дізнався, цікаво?" - сказав Валерій Пересоляк. Заступник голови Закарпатської асоціації футболу та Голова асоціації жіночого футболу Закарпаття Ігор Шинкарюк відреагував на нещодавнє рішення УАФ щодо позбавлення акредитації одразу двох стадіонів - "Авангарда" та "Минай-Арену".

Намагаєтесь прибрати наш регіон з Вищої ліги. Не приберете, не намагайтеся. А ось ми дуже скоро точно щось приберемо.

Ви просто забули, як у березні 2022 року в повному складі з усіма клерками втекли з Києва, переїхавши на Закарпаття. Вас тут прийняли, надали прихисток, офіс, поля для ігор і тренувань, господарські приміщення тощо.

Ви точно забули, як істерично обривали телефони з проханнями про допомогу та як ми витягали топфутболістів ваших "ручних клубів" з неприємних ситуацій, бо ті сплутали Ужгород з Києвом.

Ви, мабуть, забули, що шість клубів Прем’єр-ліги грали півтора року на полях Закарпаття, при цьому зауважень у вас не було і ви особисто не зробили для цього нічого. Ви просто припхалися подалі від війни і тут нормально себе почували.

Ви точно забули, як ми тягали автобуси зі збірною та клубами на забитий машинами кордон, щоб раптом не стояти довго в чергах. Бо виявилося, що на Закарпатті ви ніхто і звати вас ніяк. Вас тут ніхто не знає, бо ви тут не залишили жодної копійки для розвитку футболу.

Ви бадьоро звітували в УЄФА, як рятували футбол України, при цьому забули сказати, що ви нічого для цього не робили. Бо все зробила Закарпатська Асоціація футболу та наші громади.

Ви забули у своєму рішенні вказати, що з мільйонів доларів, які УЄФА виділяє на розвиток футболу в регіонах, ви не дали Закарпаттю нічого, жодної копійки. Ви не побудували тут жодного поля, ніякої інфраструктури – абсолютно нічого.

Ви ще багато чого забули, про що я тут не скажу з етичних міркувань. Але обов’язково скажу пізніше.

Тож ми пропонуємо вам дістати ресурс, який Закарпаття так і не отримало, та поставити на стадіоні "Авангард" в Ужгороді, котрий два роки був прихистком для клубів Премʼєр-ліги, освітлення, якого нам так не вистачає.

Ми нагадаємо вам, де ви були, з ким і що робили тоді, коли під Києвом йшли бої, а закарпатські хлопці колонами їхали захищати столицю, з якої ви на ренджроверах прямували подалі від загрози. Серед цих патріотів були й футболісти місцевих клубів та шкіл. Але ж вам до цього діла немає.

І наостанок. Ми вийдемо з цієї ситуації так чи інакше, але за ці два місяці кожен закарпатець буде в деталях знати, хто намагався знищити наш футбол; ми порахуємо все за останні п’ять років, що недоотримав від УЄФА закарпатський футбол через ваші рішення за зачиненими кабінетами.

Український футбол почався на Закарпатті і буде тут завжди – з вами чи без вас", - написав Шинкарюк на своїй сторінці у Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.12.2023, 17:34
17.12.2023, 17:34
536164 1 auto-v4
auto-dk10
Автор:
Статус:
Наставник (1736 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть