Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дмитро Годя | НК Верес Рівне | Хайлайт на загадкового та найдорожчого болбоя УПЛ (ВIДЕО)

2023-12-28 19:57 Ваш текст ссылки... Дмитро Годя | НК Верес Рівне | Хайлайт на загадкового та найдорожчого болбоя УПЛ (ВIДЕО)

Ваш текст ссылки...

Близько місяця тому, всі інсайдери українського футболу наперебій почали коментувати та додавати подробиць гучній події, яка відбулася навколо "Карпат" та рівненського "Вереса" – неперехід талановитого гравця юнацької команди рівнян, – Дмитра Годі (яким начебто навiть цiкавилось "Динамо") за шалену як для 18-річного українця суму – 500 000$. Трансфер молодого атакувального півзахисника, який лише у жовтні дебютував за юнацьку збірну України, був зірваний через розбіжність інтересів клубів та агентів, які не зійшлися у комісійних через начебто принципову позицію "Карпат". Хто там насправді правий у цій історії – незрозуміло, бо кожна сторона має свої аргументи, а гравець ще й отримав виховне покарання вiд "Вереса" - був вимушений подавати м'ячi у якостi болбоя, але нас у цій ситуації цікавить зовсім інше – як так сталося, що футболіст, про таланти якого складають легенди, досі не має (не мав) нарізки дій на ютубі, аби кожен мав змогу оцінити рівень майстерності гравця за 500 тисяч, яких у нас в країні не так вже й багато (наприклад, найбільший внутрішній трансфер літнього міжсезоння – Богдан Лєднєв, також обійшовся Дніпру-1 у 500к).

Так або інакше, Я взявся виправити це прикре непорозуміння з відсутністю нарізки з ігровими діями Дмитра Годі, і пропоную до вашої уваги невелике відео, завдяки якому ви зможете хоча б трохи познайомитися із цим тепер вже доволі відомим гравцем.

На вiдео пройдемося його грою проти м'яча:

Також технiчною складовою:

I не забудемо про те, як вiн вiддає передачi:

Все це зможете знайти на даному вiдео з мого ютуб-каналу:

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.12.2023, 19:57
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (55 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Украины Колос Александрия 0 : 0   28 апреля 15:30
Чемпионат Франции Страсбур Ницца - : - 28 апреля 16:00
Лорьян Тулуза - : - 28 апреля 16:00
Клермон Реймс - : - 28 апреля 16:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть