І знову про Деніску

Здавалося міг би спокійно піти спати але знову цей ПєнісаФФ((( Включив на ФУ і там був сюжет в якому показали плакат на матчі Динамо - Брага , де іспанською написали "Дякуємо Барса за 5:1"!!! Все б нічого,але цей бовдур причіпився і до цього ?! Більше того, що заділо,так це порівняння де приблизно місяць тому на матчі Реала на Бернабеу на табло було фото і слова в підтримку Абідаля (у якого знайшли пухлину) і таким чином підтримали футболіста непримиримого ворога!? Запитань та обурень багато до цього гламурного стилЯги з ТРК України!

1)Як на мене ,порівняння ні в якій мірі неможливо робити, адже в випадку з Абідалем йдеться мова про здоров'я  людини.

2)ПєнісАФФ чомусь не помічає ,що кроти інколи вимальовують, а в чужому городі завжди щось накопає.

3) На фоні всього цього, Дєніска примудрився згадати якусь притчу(яка не мала відношення до ситуації) і образив авторів плакату-шедевру!

Все це певно,від лукавого! Звісно влетіти 1:5 Барсі,потім програти 0:1 Оболоні... От піна з рота і йде, певно... Ну нічого пане ДЄнісАФФ, попереду 2-га серія фільму-жахів з Барсою, тож треба побажати тією самою слиною не захльобнутися... Ну мало що...

 

Автор: (VoValdo)

Статус: Наставник (3971 комментарий)

Подписчиков: 1

53 комментария
Лучший комментарий
  • mark foxi(foxi) - Наставник
    11.04.2011 01:16
    Не смотрю эту передачу и вам советую.Эта передача мне портит нервы,Денисов,как кроты которые периодически залазят к нам на сайт чтоб "пукнуть"и позлить болельщиков ДК.Это Данецкая передача и пусть они ее и смотрят.Чем меньше будет у нее рейтинг,тем быстрее ее закроют.А мы как мазохисты все равно ее смотрим.Денисов не журналист,а самый настоящий жополиз Рената.Он и раздувал скандал с ФФУ,а потом поступила команда,заткнутся.Так как Гриша был переизбран.Он не достоен вашего внимания.Это часть донецкой банды в футболе.Он конечно редкосный гондон,я думаю на стадеоне,в место плаката про Шахту,нужно его нарисовать лижущего обромную,но весь сектор жопу.Тогда интересно что он скажет и какие паралели проведет.Нужно высказать свое фе публично,на сайте толку нет.
    • 18
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии