Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Назад в майбутнє

2024-01-31 21:48 От що не кажіть, а вода камінь точить. Важко звісно, але крапля за краплею. От і ... Назад в майбутнє

От що не кажіть, а вода камінь точить. Важко звісно, але крапля за краплею. От і нашими (з вашими:)))) титанічними зусиллями

межа нашого ж, вбогого, нікому не цікавого, деградувавшого до не можна, але при цьому грошовитого (О, гєній, парадоксов друг...) футболу, потихеньку посувається вправо, омен.

Ну, чисто тобі машина часу. І не посперечаєшся, бо рукописи не горять, а згідно свіжих видань часи Роберто Баджо "офіційно" визнані канонічно "тогосамимифутбольними".

Ібо - Ничего нового и неизвестного в этой видеоподборке вы не найдете: это классика настоящего футбола - того, где умели развивать скорости и работать на них с мячом, умели видеть поле, умели действовать по всему фронту атаки. - ну я ж все правильно зрозумів?

Не знаю, що там клацнуло у містера Гріна в мізках, може довбанувся десь на морозних прикапатських вулочках, оклемався - і постановив! Рахувати від тепер період до 1994-го включно - атестованим за стандартами ISO GREEN:))). Прикол в тому, що про 80-ті не було височайшого указу, але ж ще не вечір.

Ну вже прогрес, погодьтеся? Але ми не будемо зупинятися у своїх зусиллях врятувати загублену душу. Ну принаймні я точно (пробачте, пан Джокер, не можу знайти стоп-кран:)))). От спробую ще раз пояснити містеру Гріну, звідки у сучасному футболі "стільки" грошей? Так це ж ти, містер Грін, їх несеш:))). Сотні мільйонів містерів Грінів по всьому світу платять за можливість перегляду "нудного", "стоячого", "нецікавого", "нетехнічного", "безударного" і прочая, і прочая, і прочая футболу. Цікаво, що їх змушує? Ну от як би тобі пояснити, щоб дійшло... Чи багато грошей в світовому бадмінтоні? Я от, наприклад, люблю бадмінтон. А чого сотні мульйонів містерів Грінів не хочуть заплатити за перегляд купи національних чемпіонатів з цього приколясного виду спорту? Ну? "Смєкаєш?" Чи поки ні? Ну, на все свій час, я наполегливий))).

Пройдемося по іншим місцевим дастапрємічатєльностям. "Я прєзіраю мінуси, поетому напішу о ніх пост". "Я не панімаю, зачєм пісать пости-атвєткі, паетому нє пішитє пасти-атвєтки". "Я нікаго нє баню, патамушта я сільний і магу моцно атвєтіть за своі слова". "Ти мєня абідел, паетаму іді в бан" - ви прослухали коротеньку радіо-оповідь про життя на сайті заборонених бумбумбарабанщиків))).

Ну хіба не весело на сайті? Ще й як весело. Поки футболу немає, бо потім може стати сумно))).

Так само весело слідкувати за тим, як завмерли в очікуванні після Конгресу аблічітєлі "ржавага гавна". Бо хто його зна, як тепер на суддів гавкати, як раніше, чи навпаки, васторжєна))). Бо Шевченко ж наче свій, але Монзуль же ж до себе взяв? Біполярочка. Треба буде розвинути цю тему, вона виглядає чудово.

Ну, скоро дізнаємось.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

31.01.2024, 21:48
auto-zdes-dinamo-zdes2
Статус:
Наставник (2750 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть