Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Бач у корінь!

2024-02-03 10:07 Чергова поразка... Але, по-перше, до Шовковського у мене нема питань, і не тому, що симпатизую йому ...
 Чергова поразка...  Але, по-перше, до Шовковського у мене нема питань,  і не тому, що симпатизую  йому  як футболісту, він робить  тільки те, що знає ,  граючи воротарем. Щоб бути тренером справжнім   треба  багато ще чому навчитися.  Тому  чекати від нього революційних рішень , що  приведе до поліпшення  гри Динамо не варто.
Це як вимагати від простого водія легковика без підготовки керувати фурою та доставляти вантажі без пригод на шляху. Сьогодні Шовковський в іншій ситуації, коли практично з нуля потрібно готувати Динамо до продовження чемпіонату після тривалої зимової паузи , а це зовсім інше, ніж підміняти Луческу . Цьому треба вчитися, треба розуміти наслідки кожної своєї дії та рішення.

Те , що Динамо зараз робить в Туреччині змушує печінку виробляти жовч у підвищеному обсязі, адже за чотири гри нам показали, як не потрібно грати, а з узбеками просто випадково так вийшло, адже грали не з основою. За останні 20 років ми бачили - і зміну тренерів від динамівських сердець, до випадкового для Динамо містера, хоча тренер воротарів незмінний, а я щось не бачу новітніх Банікових, Рудакових, Чанових тощо, багато чули слів, але все це нічого не змінило, Динамо тихесенько опускалося все нижче і нижче і нарешті сьогодні ми у повному шоці від місця у таблиці , від досягнень і при цьому розуміємо, що в Європі з такою грою та результатами робити нічого . Як не згадати одну давню історію з мораллю, бо вона на перший погляд не має відношення до подій , в колись легендарному клубі, але дуже боляче б'є по голові весь легіон шанувальників команди. Ось ця істория:

"Якось миша помітила, що господар ферми поставив мишоловку. Вона розповіла про це курці, вівці та корові. Але всі вони відповідали: "Мишоловка – це твої проблеми, до нас вона жодного стосунку не має!".

Трохи згодом у мишоловку потрапила змія — і вкусила дружину фермера. Намагаючись її вилікувати, дружині приготували суп із курки. Потім зарізали вівцю, щоб нагодувати всіх, хто приїхав відвідати хвору. І, нарешті, закололи корову, щоб гідно нагодувати гостей на похороні.

І весь цей час миша спостерігала за тим, що відбувається через дірочку в стіні, і думала про речі, які ні до кого жодного стосунку не мають.

Мораль: якщо вас щось не стосується безпосередньо, не думайте, що це щось не вдарить вас по голові. "

Ця мораль пояснює, що навіть вболівальники, що тільки за допомоги телевізора та ще деяких сайтів, мають зв"язок з футболом і командою Динамо, вже багато років відчувають болісні удари по голові, хоча з кожним роком все голосніше і голосніше нагадують про себе клубу Динамо та його керівникам. Біль стає вже нестерпним! І ніщо не допомагає, навіть пігулки та алкоголь. Інша справа, що мораль для братів, що володіють клубом, має інший підтекст і найчастіше зводиться до примітивного висловлювання: " Не потрібно давати поради . Купи клуб і роби що хочеш!"

На Шурику давно ллється критика тренерів останніх 20 років, а також дій Суркіса молодшого, адже багато його вчинків і слів, з якими звертається до шанувальників Динамо, журналістів , ніяк не відповідають реальності і, швидше за все, мають виключно емоційне забарвлення. Адже коли команда, якою зовсім недавно пишалися, захоплювалися і намагалися копіювати, скотилася до рівня збірної заводу чи колгоспу і помітити це не може тільки сліпий. Якщо нас, тобто вболівальників це дуже неприємно по голові б"є, то було би логічно , щоб президент Динамо від цього болю , або почав робити, як європейські клуби , а не на свій розум, або покинути клуб . Але ні першого, ні другого, ми не спостерігаємо .

Пам"ятаєте , що одного разу висловив відомий Козьма Прутков ? Бач у корінь! Ось тільки здається, що в клубі Динамо на стіні висить гасло - Тут я господар і всі рішення приймаю тільки я, а решта думок мене не цікавить ! ( Суркіс ). Тому не чекайте змін, їх в у найближчому майбутньому точно не буде, так що, подобається, не подобається, терпи моя красунє...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.02.2024, 10:07
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Чемпионат Украины Минай Черноморец 1 : 0   27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30
Чемпионат Испании Лас-Пальмас Жирона - : - 27 апреля 15:00
Чемпионат Украины ЛНЗ Шахтер - : - 27 апреля 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть